ساخت ۱۵ هزار واحد مسکونی برای توانجویان بهزیستی

ساخت ۱۵ هزار واحد مسکونی برای توانجویان بهزیستی

بهزیستی: مسکن و اشتغال برای توانجویان با بودجه ۶ همت


برنامه ساخت مسکن برای افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی، امسال با هدف‌گذاری ساخت حدود ۱۵ هزار واحد وارد مرحله‌ای جدید شده است. سیدجواد حسینی، رییس سازمان بهزیستی کشور، در گفت‌وگویی با خبرنگاران در مهاباد اعلام کرد که این هدف در ادامه روندی است که سال گذشته با تحویل ۱۴ هزار واحد به توانجویان رقم خورد؛ حرکتی رو به جلو در مسیر توانمندسازی و استقلال اجتماعی این گروه از جامعه.

به گزارش پرشین سازه ؛ از ابتدای انقلاب تاکنون، بیش از ۳۰۰ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی تحویل داده شده و اکنون نوبت به آن رسیده است که برای ۲۰۰ هزار توانجوی دیگر که همچنان در صف دریافت مسکن هستند، اقدام شود. این آمار، تنها نشان‌دهنده ساخت‌وساز نیست، بلکه از نگاهی عمیق‌تر به عدالت اجتماعی و حق زندگی باکرامت حکایت دارد.

حمایت از اجاره‌نشین‌ها و توسعه فرصت‌های شغلی، دو بال دیگر توانمندسازی

حسینی همچنین از پیش‌بینی بودجه‌ای معادل ۶ هزار میلیارد تومان برای کمک به اجاره‌نشینی توانجویان به‌ویژه در مراکز استان‌ها خبر داد. این حمایت مالی می‌تواند گامی بلند در مسیر تامین سرپناه موقت ولی با ثبات برای کسانی باشد که هنوز امکان خانه‌دار شدن برایشان فراهم نشده است.

در کنار مسکن، اشتغال به عنوان ستون دوم توانمندسازی مورد توجه جدی سازمان بهزیستی قرار دارد. پرداخت ۱۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی در سال گذشته و ایجاد ۷۱ هزار شغل برای توانجویان، فراتر از تعهد رسمی ۵۵ هزار شغل، نشان از عزم جدی برای تغییر زندگی افراد دارد.

افزون بر این، در حوزه اشتغال‌زایی ویژه توانجویان، ۲ هزار و ۶۰ فقره تسهیلات پرداخت شده که نسبت به تعهد اولیه هزار و ۶۰۰ نفری، پیشرفتی قابل‌توجه به شمار می‌آید.

دستاوردهای بهزیستی در حوزه مسکن و اشتغال در سال‌های اخیر، گویای حرکت از شعار به سمت اقدام واقعی است. این اقدامات نه‌تنها پاسخ به نیازهای فوری افراد تحت پوشش است، بلکه گامی بلند برای کاهش فاصله طبقاتی و ارتقای حس تعلق اجتماعی در میان توانجویان کشور به شمار می‌رود. به نظر می‌رسد اگر این روند با همین جدیت ادامه یابد، رویای خانه‌دار شدن برای بسیاری از منتظران، خیلی زود به واقعیت تبدیل خواهد شد.

دیدگاه ها غیرفعال است