قیمت نبشی

قیمت نبشی از تمامی برندها و کارخانجات تولید کننده نبشی در لیست قیمت لحظه ای نبشی قابل مشاهده می باشد.

قیمت لحظه ای مصالح و آهن آلات ساختمانی

قیمت نبشی | قیمت روز | قیمت لحظه انواع نبشی

شاید به‌جرئت بتوان اذعان کرد که صنعت ساخت‌وساز نیز به پیچیدگی صنایع دیگر بوده و در کنار آن از جنبه ایجاد امنیت نیز در حد بالایی قرار دارد. چراکه استحکام یک ساختمان و رعایت اصول کامل ساخت‌وساز می‌تواند از خسارات جبران‌ناپذیری چه ازلحاظ مالی و چه جانی جلوگیری نماید. دراین‌بین نبشی نیز ازجمله ابزارهای کاربردی در ساخت یک سازه ایمن می‌باشد. درواقع نبشی از مهم‌ترین ابزارآلات ساختمانی است که به‌صورت تنها و یا مرکب در صنعت ساختمان‌سازی بکار برده می‌شود. حال ما در این مقاله قصد داریم تا شما را با انواع نبشی، کاربرد آن و نیز قیمت آن در بازار کشور آشنا نماییم. پس از شما تقاضا داریم تا با پرشین سازه بزرگ‌ترین بانک اطلاعات ساختمان‌های در حال ساخت کشور همراه باشید.

نبشی چیست؟

به‌طورکلی ازجمله مهم‌ترین مقطع‌ها در سازه‌های فولادی پروفیلی نبشی محسوب می‌شود. نبشی‌ها ازلحاظ شکل ظاهری دارای دو ضلع عمود بر یکدیگر بوده که به دو صورت مرکب و منفرد در پروژه‌های مختلف عمرانی؛ صنعتی و ساختمانی مورداستفاده قرار می‌گیرد. نبشی‌ها در انواع مختلفی در بازار موجود می‌باشد که در این مقاله به تک‌تک این مدل‌ها و قیمت آن اشاره می‌کنیم.

روش‌های تولید انواع نبشی

شاید برای شما نیز جالب باشد اگر بدانید متداول‌ترین روش تولید محصولات فلزی ازجمله انواع نبشی استفاده از صنعت نورد (روش رولینگ) به‌صورت نورد گرم و نورد سرد است. درواقع به‌طور تقریبی ۸۰ درصد از محصولات فلزی در دنیا به‌وسیله روش نورد تولید می‌شوند. سازوکار این روش بدین‌صورت است که ابتدا متریالی شامل شمش و اسلب و بیلت را با استفاده از غلتک به ورق‌های نازک‌تر تبدیل می‌کنند و محصولات نیمه فراوری‌شده به وجود می‌آید. سپس به محصول نهایی، یعنی چیپ‌نورد تبدیل می‌شود. به‌طورکلی نورد محصولات فلزی به دو روش صورت می‌گیرد که شامل نورد گرم و نورد سرد می‌شود.

  • روش نورد گرم

در روش نورد گرم فلز از بین دو غلتک که فاصله‌ی بین آن‌ها اندکی کمتر از ضخامت فلز ورودی و خلاف جهت یکدیگر چرخانده می‌شوند عبور داده می‌شود. در این روش به دلیل بیشتر بودن سرعت چرخش غلتک‌ها از ریلی که فلز روی آن قرار دارد، اصطکاک بین غلتک و فلز موجب به جلو رانده شدن فلز شده و طول آن را افزایش و ضخامت آن را کاهش می‌دهد. لازم به ذکر است که مقدار کم شدن ضخامت در طی نورد بستگی به میزان اصطکاک بین غلتک و سطح فلز دارد به‌نحوی‌که برای تغییر شکل زیاد باید غلتک‌ها به‌جای حرکت روی ماده روی آن بلغزند.

  • روش نورد سرد

در این روش ورق‌هایی که از طریق نورد گرم با حداقل ضخامت تولیدشده‌اند پس از اسید شویی با عمل کاهش ضخامت و یا تغییر شکل از طریق فرایند نورد سرد تحت تغییر قرار می‌گیرند. درواقع کاربرد نورد سرد کاهش ضخامت با دقت ابعادی موردنظر ورق‌های فولادی است. به‌طورکلی هدف از نورد سرد کاهش ضخامت ورق تحت‌فشار بسیار بالا می‌باشد.

مزایای و معایب روش نورد گرم در تولید نبشی

ازآنجایی‌که این روش در دسته روش‌های مرسوم برای تولید فلزات و نبشی‌ها قرار دارد دارای مزایا و معایب خاص خود نیز می‌باشد که شامل:

  • در این روش به نیروی کمتری در طی فرآیند نسبت به نورد سرد احتیاج است.
  • در روش نورد گرم تجهیزات و دستگاه‌های کمتری موردنیاز است و طبیعتاً قیمت تولید نبشی‌ها در این روش پایین میاید.
  • کرنش سختی کمتری در طی فرایند روی قطعه انجام می‌شود.
  • متأسفانه قطعه‌ی فلزی تولیدشده دارای استحکام کمتری نسبت به محصولاتی که با نورد سرد تولید می‌شوند است.
  • نورد گرم برای شمش‌های بزرگ مناسب است.

انواع نبشی ازنظر کاربرد

پروفیل‌های نبشی در انواع مختلفی ازنظر کاربرد می‌باشد که در این بخش به معرفی هر یک می‌پردازیم. به‌طورکلی نبشی‌ها ازنظر کاربرد شامل:

۱. نبشی استیل

نبشی استیل ازجمله مصالحی با استحکام بیشتری نسبت به سایر نبشی‌ها بوده است. درواقع جنس این نوع از نبشی‌ها از استیل مقاوم به خوردگی بوده و قابلیت جوشکاری بالایی را نیز دارا می‌باشد. نبشی استیل نیز خود به دو نوع نبشی تقسیم می‌شود.

  • استیل ضدزنگ ۳۰۴

این نوع از نبشی‌ها گوشه‌های داخلی گرد داشته و به روش نورد گرم تولید می‌شود. نبشی استیل ضدزنگ ۳۰۴ قابلیت ماشین‌کاری و جوشکاری خیلی خوبی همراه با سطح صافی دارند و در صنایع پتروشیمی و دریایی بسیار پرکاربرد می‌باشند.

  • استیل ضدزنگ تی ۳۱۶

این نوع از نبشی از پوشش نیکل کروم حاوی مقدار زیادی مولیبدن ساخته‌شده است که همین متریال سازنده عاملی برای مقاومت به خوردگی بالاتری نسبت به نبشی ضدزنگ ۳۰۴ است؛ بنابراین استفاده از نبشی ضدزنگ تی ۳۱۶ در محیط‌های مرطوب و در معرض اسیدهای قوی گزینه بسیار مناسبی می‌باشد.

۲. نبشی فولادی ای ۳۶

نبشی فولادی ای ۳۶ یا نبشی A36 کم‌کربن جزو محبوب‌ترین انواع نبشی‌ها می‌باشد و کاربردهای بسیار متنوعی دارد. لازم به ذکر است که نبشی فولادی A36 به روش نورد گرم تولید می‌شود.

۳. نبشی آلومینیومی

جالب است بدانید که یکی از پرکاربردترین محصولات فولادی در ساخت کابینت و یراق‌آلات در ساختمان‌سازی، نبشی آلومینیومی می‌باشد. ازآنجایی‌که آلومینیوم فلزی نرم، چکش‌خوار و نقره‌ای‌رنگ و از فراوان‌ترین عنصر در پوسته زمین می‌باشد در ساخت نبشی نیز پرکاربرد می‌باشد. درواقع این فلز به دلیل استحکام بالا و درعین‌حال با دارا بودن وزنی سبک، همچنین جوش‌پذیری و شکل‌پذیری عالی، مقاومت خوبی در برابر خوردگی در ساخت انواع پروفیل و مقاطع فولادی استفاده می‌شود. به‌طورکلی این نبشی‌ها نیز در دو نوع زیر ارائه می‌شوند که شامل:

  • نبشی آلومینیومی تی ۶۰۶۱

این نوع از نبشی‌ها دارای گوشه‌های داخلی گرد است و از وزن سبک و استحکام بالایی برخوردار می‌باشد.

  • آلومینیومی ۶۰۶۳

گوشه‌های داخلی و خارجی این نبشی تیز است و بیشترین کاربرد آن در موارد زینتی می‌باشد. درواقع نبشی ۶۰۶۳ در معماری داخلی و موارد مشابه کاربرد دارد. همچنین لازم به ذکر است که نبشی‌های آلومینیومی مقاومت بالایی نیز در برابر خوردگی و اکسیداسیون دارند. همچنین قابلیت جوشکاری، برش‌کاری و سوراخ‌کاری در آن‌ها بالا است. از دیگر مزیت‌های این نبشی‌ها نصب آسان و سریع آن‌ها می‌باشد.

۴. نبشی لقمه

اصولاً به نبشی‌های تکه‌تکه شده، نبشی لقمه گفته می‌شود که کاربردی در فضاهای مانند آسانسورها و یا در اتصال مقاطع به یکدیگر دارند. همچنین طول این نوع از نبشی‌ها از ۲ تا ۱۲ متر است.

۵. نبشی نشیمن

به‌طورمعمول برای اتصال تیر و ستون به یکدیگر از نبشی نشیمن استفاده می‌شود که سایز آن‌ها از ۵.۷ تا ۱۰ سانتیمتر می‌باشد.

۶. نبشی کاشی

به‌طورکلی نبشی‌های کاشی وظیفه محافظت از سنگ و نما را بر عهده دارد درحالی‌که نوع استیل نبشی کاشی در دور ستون‌ها نیز استفاده می‌شود. درواقع این کار هم به جهت زیبایی و هم برای جلوگیری از لب پر شدن کاشی‌ها انجام می‌گیرد.

۷. نبشی سوراخ‌دار

نبشی سوراخ‌دار ازجمله نبشی‌هایی دارای سوراخ‌هایی به شکل دایره یا بیضی است و از آن در مواردی مانند قفسه‌ها استفاده می‌شود.

۸. نبشی گالوانیزه

به‌طورکلی نبشی‌های فولادی A36 بعد از پوشش دهی با روی، به نبشی گالوانیزه تبدیل می‌شوند بنابراین در صورت خراش برداشتن آسیب چندانی ندیده و زنگ نمی‌زند. کاربرد نبشی‌های گالوانیزه نیز در محل‌های مستعد به خوردگی و اکسیداسیون می‌باشد.

۹. نبشی اسپیرال

این نوع از نبشی‌ها نیز به روش نورد گرم تولید می‌شود و ازجمله مرغوب‌ترین نبشی‌های موجود در بازار می‌باشند چراکه از شمش‌هایی با عیار بالا تولید می‌شوند. ابعاد این نوع از نبشی‌ها به‌گونه‌ای است که متعلق به دسته نبشی‌های بال بوده و نبشی قابلیت جوشکاری و سوراخ‌کاری خوبی دارند.

۱۰. نبشی پی‌وی‌سی

نبشی پی‌وی‌سی غیر فولادی و سبک بوده و عموماً برای مصارف تزئینی و در زوایای ۹۰ درجه کاربرد دارد. همچنین از نبشی پی‌وی‌سی در مکان‌هایی مانند سالن‌های کنفرانس استفاده می‌شود.

انواع نبشی ازلحاظ شکل ظاهری

هر محصول دارای دو بال بوده و ازلحاظ شکل ظاهری این محصولات به دو دسته بال مساوی و بال نامساوی تقسیم می‌شود؛ بنابراین برای نام‌گذاری آن‌ها از دو مشخصه طول و ضخامت بال‌ها استفاده می‌کنیم. نبشی‌ها بر اساس شکل ظاهری در انواع مختلفی می‌باشند که شامل:

۱. نبشی بال مساوی

به‌طور جامع نبشی‌ها را در نقشه‌های ساختمانی با حرف انگلیسی ال (L) نشان می‌دهند. در نبشی بال مساوی ممکن است اعدادی مانند L200 ثبت شود که یعنی نبشی‌های بال مساوی با اندازه بال ۲۰۰ میلی‌متر می‌باشد.

۲. نبشی بال نامساوی

به‌طورکلی نبشی‌های نامساوی ازجمله مقاطعی هستند که در صنایع خاص و ویژه‌ای به کار می‌روند که اگر به هر دلیلی امکان استفاده از نبشی‌های متداول و یا اصطلاحاً L شکل وجود نداشته باشد، تنها راه‌حل استفاده از نبشی‌های نامساوی می‌باشد چراکه شکل آن‌ها کاملاً مساوی و ال شکل نمی‌باشد.

انواع نبشی ازلحاظ روش تولید

روش تولید نبشی‌ها چه ازنظر نورد گرم و یا نورد سرد با یکدیگر متفاوت بوده و عاملی برای ساخت نبشی‌های مختلف می‌باشد که شامل:

۱. نبشی فابریک

نبشی که در تولید آن از فرایند نورد گرم استفاده می‌شود نبشی فابریک نام می‌گیرد. چراکه این محصول با شکل‌دهی اسلب های گداخته تولید می‌گردد و دارای خواص مکانیکی متفاوتی نسبت به نبشی پرسی می‌باشد.

جالب است بدانید که برشکاری، سوراخ‌کاری و خم این نوع از نبشی‌ها به‌راحتی انجام می‌گردد، ازاین‌رو نبشی را در کاربردهای مختلف به شکل‌های گوناگون درمی‌آورند. ازجمله کاربردهای نبشی که سوراخ‌کاری شده، ساخت قفسه‌های آهنی جهت نگهداری اقلام مختلف می‌باشد.

۲. نبشی پرسی

برخلاف سایر انواع نبشی بخصوص نوع فابریک اساس ساخت نبشی پرسی نورد سرد می‌باشد. به‌طور خلاصه باید مطرح کرد که جهت ساخت نبشی پرسی، ورق فولادی را بعد از برش به طول ۶ متر به درون دستگاه فرمینگ هدایت می‌کنند. این ورق با عبور از میان دستگاه رول فرمینگ از وسط خم می‌شود و شکل و فرم نبشی را به خود می‌گیرد؛ بنابراین این محصول که ماهیتی از ورق فولادی داشته بدون هیچ‌گونه درز جوش بر روی بدنه تولید می‌گردد.

تفاوت نبشی پرسی با نبشی فابریک

درواقع تفاوت نحوه تولید ازجمله اصلی‌ترین دلایل تفاوت نبشی پرسی با نبشی فابریک می‌باشد. نبشی پرسی از طریق پرس کردن یک ورق فولادی تهیه می‌شود. این محصول از یک ورق شش متری تا دوازده متری تولید می‌شود که از وسط عرض خم می‌گردد و شکل می‌گیرد و معمولاً کیفیت پایین‌تری دارد. ماهیت اولیه‌اش از جنس ورق فولادی است و پروسه تولید آن نورد سرد است؛ اما نوع فابریک برخلاف نوع پرسی که با عمل پرس شکل می‌گیرد، از همان ابتدای کار و تولید شکل‌دهی شده از فاز تولید خارج می‌شود. بر همین اساس ادعا می‌شود که تفاوت اصلی این دو محصول در نوع تولید آن‌ها است. همچنین این محصولات در ظاهر نیز تفاوت‌هایی دارند. درواقع برخی از نبشی‌ها دارای بال مساوی و برخی بال‌های نامساوی دارند. بدین معنی که نوع V شکل یعنی دو ضلع یکسان هستند و نوع L شکل یعنی یکی ضلع کوچک‌تر از ضلع دیگر است.

بنابر آنچه گفته شد به‌طور خلاصه نبشی فابریک مستقیماً در خط تولید شکل می‌گیرد و پروسه شکل‌دهی و پرس کردنی در کار نیست و کیفیت ساخت بالایی دارد اما نبشی پرسی همان‌طور که از نام آن مشهود است شامل پروسه پرس کردن، فشار و شکل‌دهی است به صورتی که ورقی فولادی به طول شش متر آماده می‌شود و سپس از عرض آن خم می‌گردد و به شکل نبشی تغییر می‌یابد و دارای کیفیت نسبتاً پایین‌تری است.

ویژگی‌های کلی یک نبشی مناسب

  • بسیار مقرون‌به‌صرفه است
  • وزن بسیار سبکی نسبت به کاربرد آن دارد
  • به لحاظ نگه‌داری، جای کمی را اشغال می‌کند
  • بسیار مقاوم می‌باشد
  • به‌طورکلی انواع نبشی قابلیت بازیافت دارند
  • در سایزهای مختلفی در بازار موجود می‌باشد

کاربرد نبشی در ساختمان

دیواره بیرونی ساختمان که اصولاً به‌وسیله آجر ساخته می‌شود و بار خاصی بر روی آن قرار ندارد عملاً بافاصله‌ای نسبت به ساختار سازه اصلی ساخته می‌شود. درواقع در دیوارهایی که طول آن‌ها بیش از ۹ متر باشد، دیواره آجری سازه می‌بایست به‌وسیله نگه‌دارنده‌ای قابل‌اطمینان محافظت گردد. به‌طورکلی منظور از محافظت بخشی از ساختار سازه بدین معنی است که چیزی وجود داشته باشد که به فونداسیون تکیه‌دار و متصل گردد تا عملاً از فروریزی دیوار خارجی جلوگیری به عمل آید. همان‌گونه که در مقاله بیان کردیم یکی از خصوصیات نبشی امکان اتصال آن در دو جهت می‌باشد؛ بنابراین نبشی می‌تواند از یک‌جهت به دیواره خارجی و از یک‌طرف به سازه اصلی متصل می‌گردد و از فروریزی آن جلوگیری به عمل آورد.

از طرف دیگر نبشی نه‌تنها در صنعت کشور جهت ساخت بادبند، خرپا، اتصالات پل به ستون، دکل انتقال نیرو و ماشین‌آلات صنعتی کاربرد دارد بلکه در صنعت ساختمان‌سازی نیز از انواع پروفیل نبشی در ساخت سقف کرومیت، ساخت دیوارهای سفالی، اتصال ستون به پایه ستون، اتصال تیرآهن به بیم‌های باربر، فونداسیون و ساخت آسانسورها کاربرد دارد. به‌طور خلاصه و موردی از کاربردهای متفاوت این محصول در صنعت ساخت‌وساز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اتصال پل‌ها به ستون‌ها
  • اتصال تیرآهن‌ها به بیم‌های باربر
  • اتصال ستون‌ها به صفحات در فونداسیون
  • ساخت ستون و خرپا
  • ساخت سقف کرومیت برای بال بالایی تیرچه

اجزاء عمومی در نبشی کشی ساختمان

جالب است بدانید که بسته به اینکه سازه اصلی در یک دیوار چگونه ساخته شود، اجزا نبشی کشی ساختمان می‌تواند متغیر باشد؛ بنابراین در این بخش از مقاله شما را با اجزاء عمومی در نبشی کشی ساختمان آشنا می‌نامیم.

۱. دیواره اصلی

به‌طور عمومی این بخش از دیوار از جنس بتن مسلح ساخته می‌شود. درواقع با استفاده از روش‌های نوین ساخت دیوارهای بتنی دیوارهایی باضخامت‌های دلخواه قابل بتن‌ریزی و ساخت می‌باشد. لازم به ذکر است که استفاده از تقویت‌کننده‌هایی نظیر میلگرد نیز می‌تواند در ساخت دیوارها نقش تعیین‌کننده‌ای در استحکام دیوار بازی نماید. همچنین این میلگردها می‌توانند به‌عنوان بخش قابل اتصالی در نبشی کاری ساختمان استفاده شود.

۲. بولت یا پیچ اتصال

بال عمودی نبشی می‌تواند به طریقی به ساختار اصلی سازه متصل گردد که عموماً این کار را به‌وسیله بولت یا پیچ مخصوص انجام می‌دهند. درواقع نشیمنگاه این بولت می‌بایست از قبل به‌وسیله ورق‌های آهنی آماده گردد. همچنین در بعضی موارد از میلگرد نیز جهت اتصال نبشی بهره می‌گیرند.

۳. نبشی آهنی

در نبشی کشی ساختمان علاوه بر اینکه استحکام موردنیاز برای اتصال دیواره خارجی به سازه اصلی مدنظر قرارگرفته است، محدودیت فضا نیز امری است که نمی‌توان از آن غافل شد، چراکه اگر از نبشی با سایز کوچک‌تر استفاده شود استحکام لازم به دست نمی‌آید. از طرف دیگر استفاده از نبشی سایز بالاتر می‌تواند باعث اشغال فضای بیشتر و درنهایت بیرون‌زدگی نبشی از دیوار خارجی گردد؛ بنابراین انتخاب یک نبشی آهنی با سایز مناسب و متناسب با سازه امری ضروری به‌حساب می‌آید.

نکات و ضوابط اجرای نبشی کشی ساختمان

به‌طورکلی نبشی‌های فولادی به دیوارهای جانبی، ستون‌های باربر، کف و سقف از طریق صفحات فلزی به نام پلیت ها متصل می‌شوند. همچنین ممکن است برای اتصال این نوع ابزارها از جوش‌کاری، رول بولت و تفنگ میخ‌کوب نیز استفاده شود.

جالب است بدانید که ضوابط نبشی کشی ساختمان در هر قسمت از آن متفاوت است که در این بخش به شرح نکات و ضوابط اجرای نبشی کشی و اصول آن در هر بخش می‌پردازیم.

  • برای اجرای وال پست‌ها زمانی که پروفیل‌ها دوبل نبشی باشند، دهانه پروفیل را یک سانتیمتر بیشتر از ضخامت دیوار می‌سازند. این امر به دلیل قرارگیری کامل تیغه در داخل دیوار صورت می‌گیرد و بسیار اثربخش می‌باشد.
  • در وال پست قائم در فاصله‌های یک متر به یک متر باید با میلگردهای آجدار شماره ۱۰، شاخه‌هایی را ایجاد نمود تا بتوان آن‌ها را بعد از اجرای وال پست به نبشی جوش داد. این امر سبب می‌شود تا هماهنگی مؤثری بین دیواره‌ها و نبشی‌ها صورت گیرد. در این صورت مقاومت دیوار در برابر فشارهای وارده چند برابر خواهد شد.
  • وال پست‌های عمودی که از طریق نبشی‌هایی ساخته می‌شوند که به‌طورکلی در فواصل ۱ تا ۵/۱ متری هم قرار می‌گیرند. درواقع باید این سازه‌ها را با میلگردهای آجدار شماره ۱۴ به سقف متصل کرد.
  •  پروفیل‌هایی که در ساختمان‌سازی مورداستفاده قرار می‌گیرند، باید با رنگ‌های ضدزنگ پوشیده شوند. این امر سبب می‌شود تا رطوبت نتواند در این پروفیل‌ها نفوذ کرده و آن‌ها را پوسیده نماید. همچنین چنین رویه‌ای از خوردگی و زنگ زدن آن‌ها نیز جلوگیری به عمل آید.
  • ازآنجایی‌که در یک سازه یکپارچگی دیوارها و پروفیل‌ها بالا می‌باشد و از طرفی به جهت جلوگیری از ایجاد ترک‌های دیوار در زمان حرکت ساختمان، بهتر است در مرحله انجام نازک‌کاری دیوار، از توری‌های مرغی و رابیتس‌بندی برای این کار بهره بگیرید.

مشخصه‌های عمومی نبشی

تقویت سازه

به‌طورکلی هرچه نبشی فلزی بزرگ‌تر باشد، قابلیت تحمل فشار و وزن بیشتری را دارد. هنگامی‌که نبشی‌ها به گوشه‌ای جوش یا پیچ می‌خورند، توانایی سازه را برای تحمل استرس افزایش داده و طول عمر آن را بیشتر می‌کند.

تکیه‌گاه سازه

رایج‌ترین کاربرد نبشی‌ فلزی، استفاده از آن‌ها به‌عنوان یک تکیه‌گاه برای ساخت طاقچه و انواع آن است که در چنین حالتی نبشی معمولاً به دیوار در زاویه عمودی متصل می‌شود. درواقع نبشی آهنی در لولاها و در نگه‌داشتن اجزای مختلف در جای مناسب مورداستفاده قرار می‌گیرد.

چهارچوب

جالب است بدانید که نبشی‌های فلزی تقریباً همواره جزء اصلی پروژه‌های ساخت‌وساز هستند. به‌طوری‌که این نوع از متریال مورداستفاده در ساخت‌وساز برای ساختمان‌ها و تجهیزات کارخانه‌ها و تخت‌ها یک چارچوب قوی و محکم فراهم می‌کند.

تزیینات

البته همیشه نیز نباید فکر کنیم که نبشی‌های فولادی در ساخت‌وساز همیشه پنهان هستند. بلکه گاهی استفاده‌های دیگری نیز دارند و برای تزئینات در لبه‌های مبلمان، در داخل ساختمان‌هایی که راهرو دارند، بالای پیشخوان و کف زمین مورداستفاده قرار می‌گیرند.

سازه‌های فلزی

همچنین از دیگر کاربردهای نبشی می‌توان، به استفاده از آن‌ها در اتصال بین سازه‌های مختلف فلزی و فولادی به یکدیگر اشاره کرد.

آشنایی با وال پست و اهمیت آن در ساختمان‌سازی

وجود یک محافظ عمودی یا افقی در دیوار می‌تواند نقش مهمی در مقاوم‌سازی یک سازه داشته باشد. وال پست که معمولاً از نبشی ساخته می‌شود همانند یک محافظ عمل می‌کند و برای چنین نقشی ساخته‌شده است. درواقع نقش اصلی وال پست توزیع صحیح نیروهای وارده بر دیوار در یک‌جهت خاص می‌باشد. این نیروها به‌طورمعمول شامل نیروهای ناشی از وزش باد و همچنین نیروی وارده بر دیوار براثر زلزله است. سازوکار وال پست‌ها بدین‌صورت است که توزیع نیروها را به نحوی انجام می‌دهد که نیروها مستقیم بر ستون‌های اصلی ساختمان وارد گردد و دیوار از هر خطری بخصوص ریزش در امان بماند.

درواقع وال پست باعث می‌گردد دیوار ساختمان در مقابل نیروهای وارده به‌صورت یکپارچه عمل کند؛ بنابراین برای ساخت وال پست از نبشی آهنی استفاده می‌نمایند. همان‌طور که در طول این مقاله مطالعه کردید نبشی آهنی به‌عنوان یکی از پروفیل‌های ساختمانی است که برای ساخت فریم‌ها و قالب‌ها قابلیت‌های مناسبی دارد و بهترین گزینه برای ساخت وال پست به‌حساب می‌آید. البته در ساخت وال پست از قوطی پروفیل ساختمانی نیز بهره می‌گیرند ولی به دلیل اینکه وال پست‌ها به شکل قاب ساخته می‌شوند کاربرد نبشی در وال پست بیشتر و محبوب‌تر می‌باشد.

اهمیت وال پست‌ها

به‌طورکلی در صنعت ساختمان‌سازی اگر در هنگام ساخت دیوارهای ساختمان، اتصال مناسبی بین دیوار با اعضای اصلی سازه مانند ستون‌ها وجود نداشته باشد، در هنگامی‌که دیوار در معرض نیروهایی بیشتر بر بارهای وارده بر آن قرار گیرد، توزیع نیرو باعث تخریب دیوار می‌گردد و حتماً میدانید که این مسئله چقدر می‌تواند خطرساز بوده و گاهی میزان این تخریب می‌تواند علاوه بر ضرر مالی به آسیب‌های جانی نیز ختم شود. ازاین‌رو مهندسین طراح ساختمان راه‌هایی ازجمله ساخت وال پست‌ها با استفاده از نبشی را برای جلوگیری از چنین آسیبی به ساختمان بررسی ن و مورد ساخت قرار می‌دهند؛ بنابراین مهم‌ترین دلیل ساخت وال پست را می‌توان مقاوم‌سازی ساختمان در نظر گرفت.

انواع وال پست

به‌طورکلی می‌توان وال پست را ازنظر نحوه‌ی نصب به سه دسته عمده تقسیم نمود:

۱. وال پست افقی

در مواردی بخش‌هایی از سازه می‌بایست به‌عنوان تکیه‌گاه از وال پستی به حالت افقی استفاده کند. در نصب وال پست‌ها به‌صورت افقی باید در نظر داشت که این ابزار عموماً برای عضوهایی از ساختمان به کار می‌رود که عمودی هستند، اما خود وال پست می‌تواند به صورتی تعبیه گردد که حالت افقی نیز داشته باشد. همچنین گاهی این امکان وجود دارد که برای نصب وال پست افقی از تسمه به جهت محکم‌تر نمودن آن استفاده کنند که در این موارد نبشی وال پست که به‌صورت قاب ساخته‌شده است را به تسمه جوش کرده و تسمه را دور ستون اصلی مورداستفاده در وال پست می‌چرخانند. درواقع با چنین عملیاتی ستون در معرض استحکام بیشتر قرار می‌گیرد.

۲. وال پست عمودی

گاهی در طول عملیات مهندسی به این نتیجه ممکن است برسیم که بارهای خمشی در دیوار بر دیگر انواع بارهای وارده غلبه کنند. در این حالت پیشنهاد می‌شود که وال پست را به‌صورت عمودی نصب نمایند. وال پست در این موقعیت طوری قرار می‌گیرد که نقاطی که می‌بایست در سازه اصلی نصب گردد، در بالا و پایین وال پست واقع شوند. شکل ظاهری وال پست افقی و عمودی می‌تواند مشابه یکدیگر باشد اما باید توجه داشت در وال پست عمودی معمولاً ضخامت کل دیوار به‌طور کامل پوشش داده می‌شود.

۳. وال پست ترکیبی

همان‌طور که از نام این بخش می‌توان حدس زد، قرار گرفتن وال پست افقی و وال پست قائم در یک ساختمان می‌توان امری لازم باشد. درواقع ساختمان‌های بسیار بلند و همچنین سازهایی که در مناطق زلزله‌خیز و یا محل‌هایی با وزش بادهای زیاد، قرار دارند بیش از هر چیزی نیاز به یک سری وال پست که هم به‌صورت قائم و هم به‌صورت افقی نصب می‌شوند دارند.

نبشی پلاستیکی چیست؟

نبشی پلاستیک نقش محافظتی از لبه‌های پالت و کارتن در صنعت صادرات را دارد. همچنین این محصول در جابجایی و صادرات سنگ و کاشی و سرامیک نیز نبشی پلاستیکی کاشی مورداستفاده قرار می‌گیرد. جالب است بدانید که علا رقم جنس این نوع از نبشی، نبشی پلاستیکی با مقاومت و انعطاف‌پذیری بالا بسیار مناسب برای محافظت از لبه پالت و جعبه میوه می‌باشد. همچنین لبه نبشی‌های تی تاک پنج سانتی‌متر بوده که این حجم لبه با محافظت کامل از لبه را تضمین می‌کند. در کنار این مسئله ضخامت نبشی‌ها نیز سه میلی‌متر می‌باشد که این حجم ضخامت باعث می‌شود که فشار تسمه کشی به‌جای له کردن جعبه‌ها به ایستادن پالت کمک کند.

قیمت انواع نبشی و عوامل مؤثر بر آن

باید اذعان نمود که قیمت انواع نبشی و عوامل مؤثر بر قیمت‌گذاری آن مستقیماً به قیمت ورق آهن و میزان عرضه تولیدکنندگان و تقاضای خریداران بستگی دارد. درواقع نوسانات قیمت بازار ورق آهن تأثیر کاملاً صددرصدی روی قیمت نبشی‌ها دارد و از سوی دیگر درصورتی‌که میزان تقاضا بالا رود و نوسانات قیمت محصولات در کشور تغییر کند، قیمت نبشی‌ها نیز به‌شدت تحت تأثیر قرار می‌گیرد. ازجمله عوامل دیگری که در قیمت انواع نبشی تأثیرگذار است مواردی شامل:

  • نرمی و سفتی نبشی

آنالیز نبشی‌ها از منظر شیمیایی تنها عامل مهمی است که در تعیین میزان نرمی و سفتی نبشی نقش دارد. باید در نظر داشته باشید که ازآنجاکه کارخانه‌های تولیدکننده همیشه از یک ماده اولیه خام به‌صورت ثابت استفاده نمی‌کنند به همین دلیل برای تشخیص نرمی یا سفت بودن محصول تنها می‌توان ازلحاظ شیمیایی آن را ارزیابی کرد و به جواب رسید و همین فاکتور نقش مهمی در قیمت آن بازی می‌کند.

  • ضخامت و سایز نبشی

ازجمله دیگر فاکتورهای مهم در امر قیمت‌گذاری نبشی توجه به ضخامت و سایز این محصول است که در انواع پرسی و فابریک کاملاً ملموس می‌باشد.

کلام آخر

همان‌طور که تا بدین جای این مقاله مطالعه کردید هدف ما این نوشتار آشنایی کامل شما با انواع نبشی و همین‌طور آشنایی باقیمت نبشی و عوامل مؤثر بر آن می‌باشد. در این نوشتار همچنین اشاره شد که قیمت انواع نبشی مستقیماً به قیمت ورق آهن و میزان عرضه و تقاضا وابسته است. در پایان نیز باید اذعان کنیم که امیدواریم تمام این مطالب گردآوری‌شده جهت رفع نیاز شما مفید واقع‌شده باشد. از همراهی شما سپاس‌گزاریم.

نمایش بیشتربستن

نبشی فولاد سپهر ایرانیان

نام سایز ضخامت طول شاخه واحد محل تحویل قیمت توضیحات بیشتر
نبشی ۴۰*۴۰ فولاد سپهر ایرانیان ۴۰*۴۰ ۲.۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۳۰*۳۰ فولاد سپهر ایرانیان ۳۰*۳۰ ۲/۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۵۰,۶۵۰

۱۵,۰۶۵ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ فولاد سپهر ایرانیان ۶۰*۶۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ فولاد سپهر ایرانیان ۵۰*۵۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۹,۰۹۰

۱۴,۹۰۹ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ فولاد سپهر ایرانیان ۶۰*۶۰ ۶ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۹,۵۵۰

۱۴,۹۵۵ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۴۰*۴۰ فولاد سپهر ایرانیان ۴۰*۴۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۱۲۰*۱۲۰ فولاد سپهر ایرانیان ۱۲۰*۱۲۰ ۱۲ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۹,۵۵۰

۱۴,۹۵۵ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۱۰۰*۱۰۰ فولاد سپهر ایرانیان ۱۰۰*۱۰۰ ۱۰ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۷,۷۱۰

۱۴,۷۷۱ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۴۰*۴۰ فولاد سپهر ایرانیان ۴۰*۴۰ ۳ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۸,۸۱۰

۱۴,۸۸۱ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۸۰*۸۰ فولاد سپهر ایرانیان ۸۰*۸۰ ۸ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۸,۶۳۰

۱۴,۸۶۳ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ فولاد سپهر ایرانیان ۵۰*۵۰ ۳ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۵۰,۹۲۰

۱۵,۰۹۲ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰

نبشی ناب تبریز

نام سایز ضخامت طول شاخه واحد محل تحویل قیمت توضیحات بیشتر
نبشی ۱۰۰*۱۰۰ ناب تبریز ۱۰۰*۱۰۰ ۱۰ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۶,۷۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۴۰*۴۰ ناب تبریز ۴۰*۴۰ ۳ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۸,۶۳۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۴۰*۴۰ ناب تبریز ۴۰*۴۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۷,۷۱۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۴۵*۴۵ ناب تبریز ۴۵*۴۵ ۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ ناب تبریز ۵۰*۵۰ ۳ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۷,۷۱۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ ناب تبریز ۵۰*۵۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۶,۷۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ ناب تبریز ۵۰*۵۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۶,۷۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ ناب تبریز ۵۰*۵۰ ۶ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ ناب تبریز ۶۰*۶۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۸,۶۳۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ ناب تبریز ۶۰*۶۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۷,۷۱۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ ناب تبریز ۶۰*۶۰ ۶ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۷.۵*۷.۵ ناب تبریز ۷.۵*۷.۵ ۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۷.۵*۷.۵ ناب تبریز ۷.۵*۷.۵ ۶ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۷۰*۷۰ ناب تبریز ۷۰*۷۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۷۰*۷۰ ناب تبریز ۷۰*۷۰ ۶ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۸۰*۸۰ ناب تبریز ۸۰*۸۰ ۶ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۸۰*۸۰ ناب تبریز ۸۰*۸۰ ۷ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۸۰*۸۰ ناب تبریز ۸۰*۸۰ ۸ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۶,۷۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۱۰۰*۱۰۰ ناب تبریز ۱۰۰*۱۰۰ ۸ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۴۵*۴۵ ناب تبریز ۴۵*۴۵ ۳ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۴۵*۴۵ ناب تبریز ۴۵*۴۵ ۴ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۵۰,۴۶۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۷۰*۷۰ ناب تبریز ۷۰*۷۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۷۰*۷۰ ناب تبریز ۷۰*۷۰ ۷ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۳ مهر ۱۴۰۰

نبشی نستا

نام سایز ضخامت طول شاخه واحد محل تحویل قیمت توضیحات بیشتر
نبشی ۴۰*۴۰ نستا ۴۰*۴۰ ۳ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۵,۲۳۰

۱۴,۵۲۳ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰

نبشی ماهان ذوب

نام سایز ضخامت طول شاخه واحد محل تحویل قیمت توضیحات بیشتر
نبشی ۵۰*۵۰ ماهان ذوب ۵۰*۵۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۵,۸۸۰

۱۴,۵۸۸ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰

نبشی منظومه

نام سایز ضخامت طول شاخه واحد محل تحویل قیمت توضیحات بیشتر
نبشی ۴۰*۴۰ منظومه ۴۰*۴۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران

۱۴۸,۶۳۰

۱۴,۸۶۳ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ منظومه ۵۰*۵۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران

۱۴۸,۶۳۰

۱۴,۸۶۳ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ منظومه ۵۰*۵۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۴,۰۴۰

۱۴,۴۰۴ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ منظومه ۶۰*۶۰ ۶ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران

۱۴۸,۶۳۰

۱۴,۸۶۳ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ منظومه ۶۰*۶۰ ۶ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۴,۰۴۰

۱۴,۴۰۴ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۸۰*۸۰ منظومه ۸۰*۸۰ ۸ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۴,۰۴۰

۱۴,۴۰۴ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰

نبشی ظهوریان

نام سایز ضخامت طول شاخه واحد محل تحویل قیمت توضیحات بیشتر
نبشی ۵۰*۵۰ ظهوریان ۵۰*۵۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۲,۳۰۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ ظهوریان ۵۰*۵۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۸,۶۳۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ ظهوریان ۶۰*۶۰ ۶ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۸,۶۳۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ ظهوریان ۶۰*۶۰ ۶ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۲,۳۰۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۸۰*۸۰ ظهوریان ۸۰*۸۰ ۸ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۸,۶۳۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۸۰*۸۰ ظهوریان ۸۰*۸۰ ۸ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۲,۳۰۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۴۰*۴۰ ظهوریان ۴۰*۴۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۸,۶۳۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۴۰*۴۰ ظهوریان ۴۰*۴۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۲,۳۰۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۳۰*۳۰ ظهوریان ۳۰*۳۰ ۳ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۸,۶۳۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۳۰*۳۰ ظهوریان ۳۰*۳۰ ۳ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۲,۳۰۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۱۰۰*۱۰۰ ظهوریان ۱۰۰*۱۰۰ ۱۰ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۸,۶۳۰ ۳ مهر ۱۴۰۰

نبشی شکفته

نام سایز ضخامت طول شاخه واحد محل تحویل قیمت توضیحات بیشتر
نبشی ۱۰۰*۱۰۰ شکفته ۱۰۰*۱۰۰ ۱۰ ۱۲ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۶,۷۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۱۰۰*۱۰۰ شکفته ۱۰۰*۱۰۰ ۱۰ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۲,۳۰۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۳۰*۳۰ شکفته ۳۰*۳۰ ۳ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۲,۳۰۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۳۰*۳۰ شکفته ۳۰*۳۰ ۳ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۷,۲۵۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۴۰*۴۰ شکفته ۴۰*۴۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۲,۳۰۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۴۰*۴۰ شکفته ۴۰*۴۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۷,۲۵۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ شکفته ۵۰*۵۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۶,۷۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ شکفته ۵۰*۵۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۲,۳۰۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ شکفته ۶۰*۶۰ ۶ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۲,۳۰۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ شکفته ۶۰*۶۰ ۶ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۶,۷۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۸۰*۸۰ شکفته ۸۰*۸۰ ۸ ۱۲ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۶,۷۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۸۰*۸۰ شکفته ۸۰*۸۰ ۸ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۲,۳۰۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۸۰*۸۰ شکفته ۸۰*۸۰ ۸ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۶,۷۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۱۰۰*۱۰۰ شکفته ۱۰۰*۱۰۰ ۱۰ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۶,۷۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰

نبشی آریان فولاد

نام سایز ضخامت طول شاخه واحد محل تحویل قیمت توضیحات بیشتر
نبشی ۴۰*۴۰ آریان فولاد ۴۰*۴۰ ۳ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۵۰,۹۲۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۴۰*۴۰ آریان فولاد ۴۰*۴۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۹,۰۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۴۰*۴۰ آریان فولاد ۴۰*۴۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۱,۳۸۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ آریان فولاد ۵۰*۵۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۹,۰۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ آریان فولاد ۵۰*۵۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۹,۰۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ آریان فولاد ۵۰*۵۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۱,۳۸۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ آریان فولاد ۶۰*۶۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه تماس بگیرید ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ آریان فولاد ۶۰*۶۰ ۶ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۱,۳۸۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ آریان فولاد ۶۰*۶۰ ۶ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۹,۰۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۸۰*۸۰ آریان فولاد ۸۰*۸۰ ۸ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۹,۰۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۸۰*۸۰ آریان فولاد ۸۰*۸۰ ۸ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۱,۳۸۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۱۲۰*۱۲۰ آریان فولاد ۱۲۰*۱۲۰ ۱۲ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۱,۳۸۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۱۲۰*۱۲۰ آریان فولاد ۱۲۰*۱۲۰ ۱۲ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۹,۰۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۱۰۰*۱۰۰ آریان فولاد ۱۰۰*۱۰۰ ۱۰ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۹,۰۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۱۰۰*۱۰۰ آریان فولاد ۱۰۰*۱۰۰ ۱۰ ۶ متری کیلوگرم بنگاه تهران ۱۵۱,۳۸۰ ۳ مهر ۱۴۰۰
نبشی ۷۰*۷۰ آریان فولاد ۷۰*۷۰ ۷ ۶ متری کیلوگرم کارخانه ۱۴۹,۰۹۰ ۳ مهر ۱۴۰۰

نبشی فولاد جاوید بناب

نام سایز ضخامت طول شاخه واحد محل تحویل قیمت توضیحات بیشتر
نبشی ۵۰*۵۰ فولاد جاوید بناب ۵۰*۵۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۴,۸۷۰

۱۴,۴۸۷ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۴۰*۴۰ فولاد جاوید بناب ۴۰*۴۰ ۳ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۵۱,۳۸۰

۱۵,۱۳۸ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ فولاد جاوید بناب ۶۰*۶۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۵,۷۸۰

۱۴,۵۷۸ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ فولاد جاوید بناب ۶۰*۶۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۴,۸۷۰

۱۴,۴۸۷ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۶۰*۶۰ فولاد جاوید بناب ۶۰*۶۰ ۳ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۵۱,۲۹۰

۱۵,۱۲۹ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۵۰*۵۰ فولاد جاوید بناب ۵۰*۵۰ ۵ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۴,۸۷۰

۱۴,۴۸۷ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰
نبشی ۴۰*۴۰ فولاد جاوید بناب ۴۰*۴۰ ۴ ۶ متری کیلوگرم کارخانه

۱۴۵,۶۰۰

۱۴,۵۶۰ تومان

۲۹ خرداد ۱۴۰۰

بانک اطلاعات ساختمان

بانک اطلاعات ساختمان پرشین سازه با جمع‌آوری حدود ۲۲۵۰۰ پروژه و ارائه اطلاعات دقیق و به‌روز ساختمان‌های در حال ساخت، اولین و جامع‌ترین بانک اطلاعات ساختمانی در سطح تهران و حومه‌ی تهران می‌باشد. این اطلاعات شامل شماره تماس سازنده، مرحله کار، آدرس پروژه، تصویر پروژه، تعداد طبقات و واحدها، متراژ، نقشه گوگل‌مپ و ... می‌باشد. اطلاعات به‌صورت مداوم آپدیت شده و روزانه ۵۰ مورد پروژه جدید به این تعداد اضافه می‌گردد. برای به‌روزرسانی صحیح‌تر پروژه‌ها، ماهانه یک تصویر جدید از پروژه بارگذاری شده تا مرحله‌ی دقیق پروژه مشخص‌شده و با به‌کارگیری جزئیات دقیق و کامل پروژه فرآیند بازاریابی به‌راحتی انجام گیرد.

بانک اطلاعات ساختمان

خدمات پرشین سازه

sazeafzar-vector
سازه افزار
یکی از پربازدیدترین و نام آشناترین سایت‌های نیازمندی صنعت ساختمان در بین سازندگان و مصرف‌کنندگان

بیشتر بدانید

sazeads-vector
سازه ادز
بستری مناسب برای بهتر و بیشتر دیده‌شدن کسب‌و‌کار شما در موتورهای جستجو و شبکه‌‌های اجتماعی
بیشتر بدانید
sms-vector
پنل ارسال پیامک
امکان ارسال پیامک‌های تبلیغاتی هدفمند به بازارهدف به‌همراه قابلیت برگشت اعتبار پیامک‌های ناموفق
بیشتر بدانید
Marketing projects
پروژه های بازاریابی شده
استخراج روزانه‌ی درخواست خرید سازندگان به‌منظور صرفه‌جویی در وقت و انرژی شما
بیشتر بدانید
Marketing training
دوره آموزش بازاریابی
دوره‌های رایگان آموزش فروش و بازاریابی برای افزایش شناخت‌بازار، آنالیز‌ رقبا و تکنیک‌های موثر فروش
بیشتر بدانید
Negotiation registration panel
پنل ثبت مذاکرات
امکان ثبت مذاکرات با سازندگان به صورت به صورت زماندار به همراه هشدار پیامکی و آنلاین
بیشتر بدانید
Web design
طراحی سایت
ارائه خدمات طراحی سایت شرکتی، فروشگاهی، خبری، خدماتی و ...
بیشتر بدانید
Social Media
شبکه های اجتماعی
ارائه خدمات شبکه های اجتماعی از جمله اینستاگرام، لینکدین، تلگرام و ...
بیشتر بدانید
google-ads-vector
گوگل ادز
ارائه خدمات تبلیغات آنلاین در سطح موتور جستجوی گوگل، یوتیوب و ...
بیشتر بدانید
SEO-vector
سئو
ارائه خدمات تخصصی سئو و بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو
بیشتر بدانید

اخبار و مقالات

بزرگترین پروژه های تهران

بزرگترین پروژه های ساختمانی تهران

۱۴۰۱-۱۱-۰۲
محتوا : برج مسکونی آرامبرج میلنیومپروژه مسکونی چهارباغبرج مسکونی آرتیمانبرج مسکونی آلتون کورتبرج مسکونی ایراندختبرج مسکونی چهار باغ دشتیبرج مسکونی باغ ایرانی لوتوسپروژه برج های دوقلوی کوروشپروژه مسکونی پارامیس الیت گاردنپروژه اداری – تجاری آیراناهدیش مالمجموعه تجاری شهرزادبرج های ۴ قلوی اداری ...
جزییات وام مسکن روستایی و بررسی تاثیرات آن در بازار

جزییات وام مسکن روستایی و بررسی تاثیرات آن در بازار

۱۴۰۱-۰۸-۰۹
محتوا : شرایط ثبت نام وام مسکن روستاییمدارک لازم جهت دریافت تسهیلات مسکن روستاییمبلغ وام مسکن روستایی چقدر است؟آشنایی با روند ثبت نام و دریافت وام مسکن در روستاهاثبت نام آنلاین وام مسکن روستاییکدام بانک ها وام دویست میلیونی مسکن ...
قیمت اوراق مسکن 1401 در تهران و شهرستان ها

قیمت اوراق مسکن ۱۴۰۱ در تهران و شهرستان ها

۱۴۰۱-۰۶-۰۶
محتوا : اوراق تسهیلات مسکن چیست؟ اوراق مسکن را از کجا بخریم؟اوراق مسکن چقدر اعتبار دارند؟کدام اوراق مسکن مناسب تر است؟ شرایط دریافت وام خرید مسکن بانک مسکنسقف تسهیلات وام خرید مسکن ( برای زوجین تهرانی)بازپرداخت و سود وام ...
انواع درب های ساختمانی

انواع درب های ساختمانی

۱۴۰۱-۰۵-۰۹
محتوا : انواع درب ساختمان ازنظر جنسدرب ضد حریقدرب های ضد سرقتساختار درب ضد سرقتانواع درب های ضد سرقتمشخصات یک درب ضد سرقت مناسب در این بخش از پرشین سازه راهنمایی را در باب آشنایی با انواع درب ساختمانی خدمت شما ...
سابقه کاری۱۶
پرسنل۴۳
مشتری فعال۲۰۰۰+
پروژه فعال۲۵۰۰۰+