قیمت ناودانی
قیمت ناودانی از تمامی برندها و کارخانجات تولید کننده ناودانی در لیست قیمت لحظه ای ناودانی قابل مشاهده می باشد.
قیمت ناودانی | قیمت روز ناودانی | قیمت لحظه ای انواع ناودانی
پروفیلهای مختلف در صنعت ساختمانسازی بسیار پرکاربرد بوده و بهنوعی از محبوبیت خاصی برخوردارند چراکه این المانها نقش مهمی در افزایش استحکام و تحمل بار توسط سازه را دارند. دراینبین انواع ناودانیها نیز در کنار نبشیها مستثنا نبوده و انواع ناودانی با توجه به نوع و کاربرد آن در ابعاد و اندازههای مختلف طراحی و به فروش میرسد. همچنین ویژگیهایی ازجمله ابعاد، وزن، جنس کار و بسیاری از المانهای مهم در کیفیت محصول میتواند در تعیین قیمت ناودانیها نقش بسزایی داشته باشد.
حال با توجه به این مقدمه در این مقاله از پرشین سازه شما را با انواع ناودانی آشنا و اطلاعاتی در حوزه یک انتخاب مناسب به همراه قیمت روز ناودانی ارائه میکنیم که امیدواریم مفید واقع گردد. پس در این نوشتار با پرشین سازه بزرگترین بانک اطلاعات ساختمانهای در حال ساخت کشور همراه باشید.
ناودانی چیست؟
ناودانی بهنوعی از پروفیل بسیار پرکاربرد در صنایع مختلف و ساختمانسازی گفته میشود که ازجمله پرکاربردترین مشتقات فولاد بوده و در انواع و اقسام سایزها و ضخامتها تولیدشده و مورداستفاده قرار میگیرد. بهطورکلی برش ناودانـی به شکل حرف سی انگلیسی با مقطع بیرونی مسطح و مقطع داخلی منحنی ناودانـی سی و نوع دیگر آن نیز ناودانی U است که زاویه سطح مقطع آن حالت گرد میباشد. همچنین ناودانیها در انواع مختلفی ازنظر شکل و روش تولید بوده و بسته به نوع کاربرد مورداستفاده قرار میگیرند. لازم به ذکر است که قیمت ناودانی در جنسهای مختلف متفاوت بوده و نوع آلومینیومی آن ازنظر وزنی معمولاً سبکتر، پرکاربردتر و با قابلیت شکلپذیری و استحکام تقریباً بالاتری میباشد.
تاریخچه مختصر ناودانی
شاید بتوان بازگو کرد که بهطورکلی استفاده از فولاد و پروفایلهای مختلف ازجمله ناودانی و نبشی در ساختمانسازی از اوایل قرن بیستم شروع شد و خیلی زود در حین جنگ جهانی دوم، ناودانی عملاً یکی از مصالح ساختمانسازی محبوب و مهم بهحساب میآمد. بهطورکلی بعد از جنگ جهانی دوم بود که تعداد کارخانههای تولید فولاد در جهان نسبت به گذشته تا سه برابر افزایش پیداکرده و به همین جهت تولید فولاد و ناودانی آهنی شتاب بیشتری نسبت به گذشته گرفت؛ اما ناچار به دلیل شرایط بعد از جنگ بود که قیمت آهنآلات نسبت به قبل کاهشیافته و همین موضوع عاملی برای استفاده از اسکلت فلزی و سازههای فلزی ساختهشده از انواع مقاطع فولادی ازجمله ناودانی شد؛
بنابراین با رشد و کاربردهای گسترده سازههای فلزی در ساختمانسازی، تقاضا برای محصولات فولادی افزایش پیدا کرد و ازاینرو تولیدکنندگان بیشازپیش به تولید انواع مقاطع فولادی و خصوصاً ناودانی پرداختند، بهطوریکه امروزه شاهد انواع نبشی و ناودانی با کاربریهای گسترده در صنعت سازه میباشیم.
روشهای تولید ناودانی
ناودانیها بهطورمعمول در موارد صنعتی و ساختمانی بسیار پرکاربرد میباشند و معمولاً به سه روش ذکرشده در بخش زیر تولید میشوند:
-
تولید به روش پرسی
در این نوع از فرایند تولید ناودانی از ورق فولادی بهعنوان ماده اولیه استفاده میشود. بهطوریکه فرآیند تولید این نوع ناودانی به این صورت است که در مرحله اول ورقهها با ضخامت مناسب و در اندازه موردنظر برش دادهشده و در مرحله بعد ورق برش خورده از محل مشخصشده خم و شکل ناودانی حاصل میگردد.
-
تولید به روش فابریک
در این روش ابتدا شمشهای فولاد توسط کورههای مخصوص ذوبشده و سپس با طی مراحل گوناگون بعدی به ناودانی فابریک تبدیل میشوند. درواقع خط تولید ناودانی فابریک از شمش فولاد آغازشده و به تولید ناودانی و تحویل در محل کار ختم میشود. لازم به ذکر است که فابریک در اصطلاح فنی به آنچه در کارخانه سازنده اصلی ساختهشده باشد میباشد و ناودانی فابریک از روش نورد سرد و یا نورد گرم تولید میگردد.
-
تولید به روش نورد گرم
در تولید ناودانی به روش نورد گرم، شمش فلز در کوره تحت حرارت قرار میگیرد تا به دمای موردنظر برسد و با عبور از غلتکهای افقی و عمودی بهتدریج فرم موردنظر را به خود میگیرد. درواقع در این روش ناودانی فقط مراحل نورد گرم را طی کرده (با اعمال حرارتی بیش از ۹۲۶۰ درجه سلسیوس یا ۱۱۰۰ درجه سانتیگراد) و درنهایت در اندازه موردنظر برش خواهد خورد.
-
تولید ناودانی به روش نورد سرد
روش نورد سرد یک روش برای شکل دادن ورق و تبدیل به پروفیل و سایر محصولات است. در این روش مقاطع را از ورقهای نازکی میسازند که امکان تولید آنها از طریق خطوط نورد گرم وجود ندارد. از عمده مزیتهای این روش تولید انبوه با هزینه کم میباشد. همچنین در این روش دقت ابعادی خوب برای محصول تولیدی به وجود میآید.
جالب است بدانید که در پروسه نورد سرد به سبب انجام کار سرد روی فلز در طول فرآیند شکلدهی، سختی فلز بالا رفته و محصول نهایی نسبت به محصول تولیدی در حالت گرم دارای استحکام بالاتری است.
آشنایی با استانداردهای ناودانی
کاربرد ناودانی بهطورکلی بر اساس شکل آن برای پروژههای صنعتی مختلف همچون ماشینآلات سنگین، یدککشها و … و یا پروژههای ساختمانسازی همچون ترمیم بناهای معماری و یا تجهیزات ساختمانی منحصربهفرد بوده و به همین خاطر با توجه به همین زمینههای کاربردی مختلف برای آنها دو استاندارد UPN و UPE تعریفشده است.
درواقع استاندارد UPN برای ناودانیهایی به شکل یو انگلیسی که زوایای تقاطع داخلی آن بهصورت گرد میباشند تعریف میشود درحالیکه استاندارد UPE برای ناودانیهای به شکل سی انگلیسی که دارای بالهای موازی هستند بهکاربرده میشوند؛ اما علاوه بر استانداردهای ذکرشده، یکسری استاندارد نیز برای کشورهای مختلف وجود دارد که چند مورد از آنها به شرح زیر میباشند؛ که این استانداردها شامل:
استاندارد فرانسه: NF A 45-255
استاندارد UNP و UPE یا ناودانی اروپایی: DIN-1026
استاندارد ناودانی مقاوم به خوردگی: DIN EN ISO 12944-3
همچنین دربارهی استانداردهای موجود در ایران که شرکت ذوبآهن اصفهان مطابق با آن استانداردها اقدام به تولید ناودانیهای نورد گرم میکند نیز به شرح زیر میباشند. بهطورکلی استانداردهای ملی ایران شامل:
- DIN 1026-12
- EN 10279
- GOST 8240
انواع ناودانی ازنظر جنس
ناودانیها در انواع مختلفی تولید میشوند که ازلحاظ جنس به دستههای مختلفی نظیر ناودانی استیل، ناودانی آلومینیوم، ناودانی شیرانی و ناودانی گالوانیزه تقسیم میشوند.
۱. ناودانی استیل
ناودانی استیل ازجمله ناودانیهایی است که از جنس شمش استیل بوده و در دو نوع فابریک و پرسی تولید میگردد که هر یک کاربردهای خاص خود را دارد. دراینبین انواع ناودانی پرسی توسط ورقهای استیل و نوع فابریک از طریق روش نورد گرم (درروش نورد گرم فلز از بین دو غلتک که فاصلهی بین آنها اندکی کمتر از ضخامت فلز ورودی میباشد واردشده و اصطکاک بین غلتک و فلز موجب به جلو راندن فلز و درنتیجه افزایش طول و کاهش ضخامت فلز میشود) و نورد سرد تولید میگردد. کاربردهای ناودانی استیل بیشتر در مواردی مانند صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و صنایع غذایی کاربرد دارد. همچنین لازم به ذکر است که به علت آلیاژی بودن ناودانی استیل این محصول دارای بیشترین طول عمر در میان مواد فولادی میباشد.
۲. ناودانی آلومینیوم
بهطورکلی ناودانی آلومینیوم از جنس آلیاژهای آلومینیومی بوده که به علت وزن سبک، مقاومت در برابر خوردگی، جوشپذیری بالا، استحکام و شکلپذیری مناسب در ساخت انواع اسکلت سازهها، ساخت شاسی تریلرها، چهارچوب در و پنجره مورداستفاده قرار میگیرد. همچنین این ناودانی آلومینیوم در سه حالت خام، رنگی و آبکاری شده تولیدشده و در بازار موجود میباشد.
۳. ناودانی گالوانیزه
ناودانیهای گالوانیزه نیز همانند ناودانیهای ساده از طریق روش نورد گرم و سرد تولید میشود. پوشش فلزی روی ناودانی گالوانیزه توانایی مقاومت در برابر زنگزدگی را افزایش داده و درصورتیکه دچار شکستگی گردد به رطوبت و اکسیژن مقاومت نشان خواهد داد. کاربرد این نوع از ناودانی نیز بیشتر در مصارفی از قبیل ترمیم بناهای معماری، ماشینآلات، تجهیزات ساختوساز و تشکیلات دریایی میباشد. همچنین لازم به اذعان میباشد که در شرایط فعلی، مناسبترین شیوه گالوانیزه کردن ناودانیها غوطهوری آنها در حوضچه مذاب روی میباشد.
۴. ناودانی شیروانی
ناودانیهای شیروانی ازجمله محصولاتی میباشند که جهت هدایت آب برف و باران از روی بام شیروانی کاربرد دارد. جالب است بدانید که ناودانی شیروانی خود به دو نوع ناودانی معروف تقسیم میشود که شامل:
- ناودانی شیروانی لندنی (آبرو گرد یا آبرو مخفی)
- ناودانی شیروانی جعبهای (آبرو چهارگوش)
لازم به ذکر است که معمولاً ناودانی شیروانی از جنس گالوانیزه تولید میشود تا در اثر تماس با رطوبت دچار زنگزدگی و پوسیدگی نشود.
انواع ناودانی ازنظر روش تولید
روش تولید انواع ناودانی نیز ازجمله عواملی در جهت دستهبندی این محصول بوده و بهطورکلی ناودانیها بر اساس روش تولید در دودسته زیر قرار میگیرند که شامل:
۱. ناودانی فابریک
اصطلاح فابریک در زبان فارسی بیشتر به چیزی برمیگردد که بهصورت مستقیم در کارخانه ساخت و پرداختهشده و به دست مشتری میرسد. درواقع منظور از ناودانی فابریک نیز همین بوده و ناودانی پس از بیرون آمدن از کارخانه عملیات دیگری بر روی آن انجام نمیشود. البته در نظر داشته باشید که منظور از کارخانه در اینجا ناودانی تولیدشده با روش نورد گرم میباشد.
۲. ناودانی پرسی
منظور از ناودانی پرسی محصولی است که با فرآیند شکلدهی سرد از خط تولید تشکیلشده و از قالب به دست میآید. همانطور که میدانید پرس درمجموع به معنای فشار بوده و ازآنجاکه در خط تولید قالب که ورق بهصورت فورمینگ سرد شکلدهی میشود به محصولات آن پرسی یا ناودان پرسی اطلاق میگردد.
انواع ناودانی ازنظر ظاهر
تا بدین جا ناودانیها را بر اساس روش تولید و جنس آنها دستهبندی کردیم اما باید بدانید که این محصولات را میتوان بر اساس ظاهر نیز دستهبندی کرد که شامل:
۱. ناودانی ساده
نوع ساده این نوع از ناودانی اغلب در ساخت پلهای باربر مورداستفاده قرار میگیرد و در سایزهای ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۴ و ۱۶ در بازار موجود میباشد. همچنین این نوع از ناودانیها برای ارتفاعهای متنوعی نیز تولید میشود که معمولاً از ۳۰ تا ۴۰۰ میلیمتر متغیر میباشد.
۲. ناودانی مشبک
نوع مشبک معمولاً در تولید قفسههای فولادی مورداستفاده قرار میگیرد. این نوع از ناودانی را میتوان ازنظر شکل بال نیز در یک دستهبندی دیگری قرار داد که عبارتاند از UPE و UPN؛ که تفاوت این دو نوع در شکل ظاهری بالها است. چراکه بالهای نوع UPE، صاف بوده و بهصورت موازی میباشد، درحالیکه بالهای نوع UPN مخروطی شکل است.
۳. ناودانی اروپایی
نوع دیگر از ناودانی نیز وجود دارد که ضخامت بیشتری نسبت به انواع دیگر داشته و ازنظر وزنی نیز سنگینتر میباشد. این نوع از ناودانی به ناودانی اروپایی یا UNP معروف است. بهطورمعمول از این نوع ناودانی در پروژههای بزرگ و صنعتی مورداستفاده میشود.
انواع ناودانی ازنظر وزن
تفاوت بین ناودانی سبک و ناودانی سنگین ازجمله مواردی است که خریداران قبل از سفارش محصول باید با آن آشنایی کاملی داشته باشند تا بتوانند انتخاب دقیقتری داشته باشند و درنهایت مناسبترین محصول برای اهداف موردنظر خود را انتخاب کنند. دراینبین انواع ناودانی سبک و سنگین شامل:
۱. ناودانی سبک
منظور از سبک بودن محصول، این است که ناودانی وزنی پایینتر از وزن جدول استاندارد اشتال (در کتاب اشتال جداول محاسباتی برای ناودانی U با بالهای دارای سطوح داخلی شیبدار و ناودانی U با بالهای دارای سطوح داخلی بهموازات یکدیگر تنظیمشده است) دارد. درواقع ابعاد و وزن این نوع از محصول برابر با اندازههای درجشده در جداول مهندسی محاسباتی نیست و اصولاً پایینتر از مقدار استاندارد میباشد به همین دلیل به آن سبک گفته میشود.
۲. ناودانی سنگین
در نوع سنگین ناودانی ابعاد و وزن این محصولات دقیقاً برابر با جدول اشتال است؛ یعنی محصول بر اساس وزن و ابعادی که در جدول محاسباتی درجشده، تولید میشود.
بنابراین میتوان مطرح کرد که عمده تفاوتهای نبشی سبک و سنگین در موارد زیر میباشد که شامل:
- ابعاد محصول
- وزن محصول
- استانداردهای رعایت شده حین تولید محصول
- الگوی اشتال
- کارخانههای تولیدکننده
- کاربرد محصول
- قیمت
قیمت ناودانی سبک یا سنگین بر اساس ملاکهای خاص مثل وزن، سایز و سایر موارد کیفی تعیین میگردد.
ناودانی و کاربرد آن در صنایع مختلف
جالب است بدانید که ناودانی و کاربرد آن در صنایع مختلف بسته به انواع آن متفاوت میباشد. بهطورکلی ناودانی کاربردهای بسیاری در صنعت دارند که اغلب آنها ساختمانی بوده و شامل:
۱. ناودانی در دیوارهای ستونی
بهطورکلی میتوان از ناودانیها در ساخت دیوارهای ستونی استفاده نمود. جالب است بدانید که این مورد استفاده بدین صورت میباشد که ناودانی بهصورت افقی دو ستون را به هم متصل کرده و این اتصال هم بهصورت داخلی و هم خارجی انجام میپذیرد. همچنین با استفاده از ناودانـی فولادی بهجای چوب، میتوان فاصلهی ستونها را افزایش داد و به استحکام بنا کمک کرد.
۲. ناودانی در دیوار
از دیگر کاربردهای ناودانی در ساخت دیوار میباشد. ناودانیها در انواع دیوارهای گاراژ، مغازه و بهطورکلی ساختمانهای فلزی مورداستفاده قرار میگیرند. درواقع دیوارهها از ناودانی فولادی بهعنوان داربست استفاده میکنند که این داربستها بهصورت عمودی از پایین تا بالا کشیده میشود و در مقایسه با داربست چوبی، تحمل داربستی بسیار بیشتری دارد. البته لازم به ذکر میباشد که نصب داربست فولادی از سایر انواع داربستها بخصوص نوع چوبی سختتر میباشد چون در طی فرایند نصب نیاز به جوشکاری و خمش وجود دارد و بهمانند چوب کار با چند عدد میخ انجام نمیگیرد.
۳. ناودانی در سقف و پشتبام
ناودانیهای بهکاررفته در سقف اصولاً بهعنوان خرپا مورداستفاده قرارگرفته و از قوس سقف تا لبه کشیده میشود. طی این فرایند رسیدن ناودانی به لبه باعث افزایش استحکام کنارهها هم خواهد شد. درواقع با استفاده از ناودانی بهجای چوب وزن سازه کاهش مییابد و تراکم خرپایی کم میشود درحالیکه همان نیرو و یا حتی بیشتر از آن را تحمل میکند. لازم به ذکر نیست که مسلماً خرپای فولادی بسیار مقاومتر و سبکتر از خرپای چوبی است.
۴. ناودانی در چارچوب در و پنجره
جالب است بدانید که ناودانی میتواند یکی از بهترین گزینههای برای چارچوب ایمن در و پنجره باشد. چراکه طی چهار برش آماده میشود و پس از اتصال، در محل نصب در و پنجره استفاده میشود. درواقع سطح صاف پشتی ناودانـی بهطور مناسبی برای نصب زهوار در و پنجره قابلاستفاده بوده و لولاها میتوانند با جوش و یا پیچمهره به سطح چارچوب فولادی متصل شوند. لازم به ذکر است که بهطورکلی چارچوبهایی که با ناودان فولادی ساخته میشوند از چارچوبهای چوبی بسیار بهتر و ایمنتر میباشد.
۵. ناودانی بهعنوان حامل تیرهای چوبی
جالب است بدانید که تیرهای چوبی میتوانند درون یک ناودانی قرار بگیرند که از طرفی این کار باعث افزایش استحکام تیرها شده و از سوی دیگر قابلیت اتصال بهراحتی حفظ میشود. ازجمله دیگر استفادهها از ناودانـی این است که ناودانیهای کوچک در زیر تیر استفادهشده و یا مثل یک درپوش روی تیرها قرار داده شود.
۶. ناودانی در چارچوب خودروها
بهطورکلی ناودانیها قابلیت استفاده در چارچوب خودروها را داشته و باتحمل وزن در قسمت جلویی تا قسمت عقبی خودرو بهطور یکنواخت کشیده میشوند. همچنین از ناودانیهای سبک و کوچک نیز میتوان در دیگر قسمتها اتومبیل مانند محافظ رادیاتور استفاده نمود. جالب است بدانید که استفاده از ناودانی در خودرو این امکان را به بدنه میدهد که در سوانح استحکام بسیار بیشتری از خود نشان داده و همزمان مقدار مناسبی از انعطاف را برای کار کردن روان قطعات فراهم نماید.
۷. ناودانی در ساختمانهای فلزی
ناودانیها در اغلب موارد بهعنوان اتصالی بین تیرآهنهای مختلف یک سازه بزرگ و یا تجاری مورداستفاده قرار میگیرد. بهطورکلی و همانطور که تا بدین جا ذکر شد از ناودانی میتوان بهعنوان تیر، ستون، خرپا، اتصال، داربست و بسیاری از موارد دیگر استفاده کرد. همچنین لازم به ذکر است که معمولاً برای اتصال این ناودانیها از جوشکاری، خمش و پیچش استفاده میشود تا همهچیز بهدقت در جای خود قرار گیرد.
ازجمله دیگر نمونههای بسیار پرکاربرد استفاده از ناودانی استفاده در خطوط راهآهن میباشد. درواقع عملاً بدون وجود ناودانی، ساخت راهآهن غیرممکن میبود. در کنار این موارد ناودانی در ساختمانسازی در راهپلهها، ساخت پلها و گارد ریل جهت استحکام بیشتر مورداستفاده قرار میگیرد؛ بنابراین با توجه به کاربردهای گسترده این محصول ناودانی در انواع و اقسام مختلف ساخته میشود تا با نیازهای روز صنعت ساختوساز مطابقت داشته باشد.
۸. ناودانی در ماشینآلات سنگین
ناودانی فولادی با قدرت تحمل وزن بالا گزینهی بسیار مناسبی در ساخت خودروهای سنگین است. درواقع این نوع از ابزارآلات در یدککشها و در قسمت بکسل قابلاستفاده میباشند. همچنین میتواند از آن بهعنوان متصلکننده و نگهدارندهی چارچوب و بدنه استفاده نمود. ازجمله دیگر قسمتهایی که ناودانی در آن بسیار کاربرد دارد قسمت باربند کامیونها میباشد چراکه از آن برای استحکام بخشیدن و به اتاق باربند و افزایش انعطاف میتوان استفاده کرد.
قیمت روز انواع ناودانی
در بازار ایران شما میتوانید شاهد سه نوع ناودانی باشید که عبارتاند از نوع ناودانی اروپایی، ناودانی هموزن اروپا و ناودانی ساختمانی که هر سه این محصولات ازجمله موارد باکیفیت بهحساب میآیند؛ اما با توجه به تفاوت قیمت پایه ناودانیهای موجود در بازار، برای اینکه خرید باکیفیت و بهینهتری داشته باشید باید دو فاکتور جدول اشتال و وزن هر شاخه را در خرید محصول موردنظر لحاظ نمایید.
درواقع عواملی متعددی در بازار ایران تعیینکننده قیمت ناودانی میباشند که ازجمله آنها میتوان به جنس کار، سایز، برند، طول شاخه و نوسانات بازار مصالح ساختمانی کشور اشاره نمود. ولی با توجه به همه این موارد در نظر داشته باشید که قیمت در امر استحکام و امنیت ساختمان از درجه بالایی برخوردار نبوده و پیشنهاد میکنیم که کیفیت محصول را در اولویت خود قرار دهید.
سخن آخر
همانطور که تا بدین جا مطالعه کردید ناودانی به دلیلی شکل هندسی خاصی که دارد بهطور گسترده و همهگیر در ایجاد قاب و پایهها مورداستفاده قرار میگیرد و بهطورکلی برای پروژههای ساختمانی، ساختاری ایده آلی بهحساب میاید. همچنین لازم به یادآوری است که به دلیل کاربرد گسترده این پروفیل در اجرای خرپاها و بادبندها، انتخاب یک پروفیل ناودانی مناسب اهمیت بالایی در طراحی سازهها دارد. همچنین در طول این مقاله از قیمت روز ناودانی و عواملی مؤثر در تعیین نرخ قیمت آن سخن گفتیم که امیدواریم کلیه مطالب مطرحشده جهت یک خرید رضایتبخش مفید واقع گردد. در پایان نیز از اینکه با پرشین سازه همراه هستید خرسندیم و به خود میبالیم.
ناودانی اروپا
نام | سایز | برند | طول شاخه | واحد | محل تحویل | قیمت | توضیحات بیشتر |
---|---|---|---|---|---|---|---|
ناودانی ۲۸ اروپا | ۲۸ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۴۳۱,۲۰۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۳۰ اروپا | ۳۰ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | – | ۲۷۵,۲۳۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۳۲ اروپا | ۳۲ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۳۱۱,۹۳۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۳۵ اروپا | ۳۵ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۴۰ اروپا | ۴۰ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۳۶۶,۹۸۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۶۵ اروپا | ۶۵ | اروپا | ۶ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۲۹۳,۵۸۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۳۸ اروپا | ۳۸ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۳۱۱,۹۳۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۲۶ اروپا | ۲۶ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | – | ۲۹۳,۵۸۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۲۴ اروپا | ۲۴ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۲۰ اروپا | ۲۰ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۲۲ اروپا | ۲۲ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۲۴۷,۷۱۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۴ اروپا | ۴ | اروپا | ۶ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۳۱۱,۹۳۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۵ اروپا | ۵ | اروپا | ۶ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۲۷۵,۲۳۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۸ اروپا | ۸ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۲۷۵,۲۳۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۰ اروپا | ۱۰ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۲ اروپا | ۱۲ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۲۷۵,۲۳۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۴ اروپا | ۱۴ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۲۷۵,۲۳۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۶ اروپا | ۱۶ | اروپا | ۱۲ متری | شاخه | بنگاه تهران | ۲۷۵,۲۳۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۸ اروپا | ۱۸ | اروپا | ۱۲ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی شکفته
نام | سایز | برند | طول شاخه | واحد | محل تحویل | قیمت | توضیحات بیشتر |
---|---|---|---|---|---|---|---|
ناودانی ۱۶ شکفته | ۱۶ | شکفته | ۱۲ متری | کیلوگرم | کارخانه | ۱۴۶,۷۹۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۰ شکفته | ۱۰ | شکفته | ۱۲ متری | کیلوگرم | کارخانه | ۱۴۶,۷۹۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۶ شکفته | ۱۶ | شکفته | ۶ متری | کیلوگرم | کارخانه | ۱۴۶,۷۹۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۲ شکفته | ۱۲ | شکفته | ۱۲ متری | کیلوگرم | کارخانه | ۱۴۶,۷۹۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۴ شکفته | ۱۴ | شکفته | ۱۲ متری | کیلوگرم | کارخانه | ۱۴۶,۷۹۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۶ شکفته | ۶ | شکفته | ۶ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۱۵۵,۰۵۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۶ شکفته | ۶ | شکفته | ۶ متری | کیلوگرم | کارخانه | ۱۴۶,۷۹۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۸ شکفته | ۸ | شکفته | ۶ متری | کیلوگرم | کارخانه | ۱۴۶,۷۹۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۸ شکفته | ۸ | شکفته | ۶ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۱۵۵,۰۵۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۰ شکفته | ۱۰ | شکفته | ۶ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۱۵۵,۰۵۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۰ شکفته | ۱۰ | شکفته | ۶ متری | کیلوگرم | کارخانه | ۱۴۶,۷۹۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۲ شکفته | ۱۲ | شکفته | ۶ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۱۵۵,۰۵۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۲ شکفته | ۱۲ | شکفته | ۶ متری | کیلوگرم | کارخانه | ۱۴۶,۷۹۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۴ شکفته | ۱۴ | شکفته | ۶ متری | کیلوگرم | بنگاه تهران | ۱۵۵,۰۵۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۴ شکفته | ۱۴ | شکفته | ۶ متری | کیلوگرم | کارخانه | ۱۴۶,۷۹۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ناب تبریز
نام | سایز | برند | طول شاخه | واحد | محل تحویل | قیمت | توضیحات بیشتر |
---|---|---|---|---|---|---|---|
ناودانی ۱۰ ناب تبریز | ۱۰ | ناب تبریز | ۶ متری | کیلوگرم | کارخانه | ۱۵۱,۳۸۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۰ ناب تبریز | ۱۰ | ناب تبریز | ۱۲ متری | کیلوگرم | کارخانه | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۲ ناب تبریز | ۱۲ | ناب تبریز | ۱۲ متری | کیلوگرم | کارخانه | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۲ ناب تبریز | ۱۲ | ناب تبریز | ۶ متری | کیلوگرم | کارخانه | ۱۵۰,۴۶۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۴ ناب تبریز | ۱۴ | ناب تبریز | ۶ متری | کیلوگرم | کارخانه | ۱۵۰,۴۶۰ | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۴ ناب تبریز | ۱۴ | ناب تبریز | ۱۲ متری | کیلوگرم | کارخانه | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۶ ناب تبریز | ۱۶ | ناب تبریز | ۱۲ متری | کیلوگرم | کارخانه | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
ناودانی ۱۶ ناب تبریز | ۱۶ | ناب تبریز | ۶ متری | کیلوگرم | کارخانه | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
بانک اطلاعات ساختمان
بانک اطلاعات ساختمان پرشین سازه با جمعآوری حدود ۲۲۵۰۰ پروژه و ارائه اطلاعات دقیق و بهروز ساختمانهای در حال ساخت، اولین و جامعترین بانک اطلاعات ساختمانی در سطح تهران و حومهی تهران میباشد. این اطلاعات شامل شماره تماس سازنده، مرحله کار، آدرس پروژه، تصویر پروژه، تعداد طبقات و واحدها، متراژ، نقشه گوگلمپ و ... میباشد. اطلاعات بهصورت مداوم آپدیت شده و روزانه ۵۰ مورد پروژه جدید به این تعداد اضافه میگردد. برای بهروزرسانی صحیحتر پروژهها، ماهانه یک تصویر جدید از پروژه بارگذاری شده تا مرحلهی دقیق پروژه مشخصشده و با بهکارگیری جزئیات دقیق و کامل پروژه فرآیند بازاریابی بهراحتی انجام گیرد.
خدمات پرشین سازه
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید