قیمت موزاییک
قیمت موزاییک از تمامی برندها و کارخانجات تولید موزاییک در لیست قیمت لحظه ای موزاییک قابل مشاهده می باشد.
قیمت موزاییک | قیمت روز انواع موزاییک در بازار
موزاییک و انواع آن
احتمالاً شما هم نام موزاییک را شنیدهاید و ممکن است یا این پرسش رو به رو شده باشید که آیا موزاییک همان کاشی موزاییکی است؟ که در پاسخ باید گفت، یکی از اشتباههای رایج در بحث شناخت مصالح در نظر گرفتن کاشی موزاییکی بهعنوان موزاییک است. بهطور کلی یکی از مصالح ساختمانی پرطرفدار و محبوب در ایران موزاییک است که بهعنوان کفپوشی برای کف حیاط، کف پارکینگ، پیادهروهای عمومی، سنگفرش باغچه و مواردی از این قبیل بکار برده میشود. حال با توجه به این مقدمه با ما همراه باشید تا دربارهی انواع موزاییک و لیست قیمت آنها بیشتر بدانیم.
موزاییک چیست؟
موزاییک ازجمله مصالحی است که از ترکیباتی مانند ماسه، سیمان، سنگدانه، پودر سنگ و آب ساخته شده که در حقیقت نوعی از بتن را تشکیل میدهد. درواقع این نوع متریال توسط دستگاه پرس، متراکم و قالببندی شده و در صنعت ساخت و ساز مورد استفاده قرار میگیرد.
شناخت لایههای مختلف موزاییک
بهطور کلی این محصول دارای دو لایه اصلی میباشد. لایه زیرین که معمولاً ضخامتش زیاد است و فشار را تحمل میکند. این لایه از سیمان و ماسه و با ترکیب آب ساخته میشود؛ اما لایه رویه که از پودر سنگ و آب و سیمان ساخته میشود همان لایهای است که ما در ظاهر میبینیم و طرح و نقش موزاییک را به وجود آورده است. لازم به ذکر است که ترکیبات رنگی در لایه رویه قرار دارند.
روشهای تولید موزاییک
تولید موزاییک با دو روش رایج در صنعت ساخت و ساز همراه است که این دو روش بهاختصار بهصورت:
روش پرسی
در این روش با اعمال فشار با استفاده از دستگاه پرس باعث ایجاد تراکم در موزاییک میشود؛ که این فشار بسته به ابعاد و نوع سنگدانههای به کار رفته متغیر میباشد. جالب است بدانید که موزاییکهایی که از این طریق تولید میشوند موزاییکهای دو قشری نامیده میشوند و حتماً نیاز به ساب خوردن دارند.
روش ویبرهای
در این مورد اصلاً فشاری وجود ندارد و عمل تراکم و یکنواخت سازی به کمک دستگاه لرزاننده انجام میگیرد و معمولاً موزاییکهای تولید شده به این روش به علت داشتن سطحی صاف نیاز به ساب ندارد اما نوعی از موزاییکهای ویبرهای وجود دارد که با سنگ تزیینی همراه است و وجود همین سنگهای تزئینی عاملی برای نیاز به ساب در این نوع موزاییک است. لازم به ذکر است که این نوع موزاییکها در دسته موزاییکهای تک قشری قرار میگیرند.
اهمیت ساب زدن موزاییک
همانطور که احتمالاً در جریان هستید همانند بسیاری از مصالح و ابزارهای ساختمانی سطح موزاییکها نیز به دلایل مختلف مثل سیاهی گردوغبار لکه و… از حالت اولیه شفاف بودن و براق بودن بهمرور دور میشوند و دیگر زیبایی و چشمنوازی قبل خود را ندارند؛ بنابراین در این حالت چاره کار شستشو و سابزنی موزاییکها میباشد تا به حالت اولیه بازگردند؛ بنابراین ساب زدن موزاییکها ازجمله فعالیتهایی در راستای زیباسازی فضا است.
انواع موزاییک
بهطور کلی موزاییکها بر اساس روش ساخت و لایهبندیای که دارند در انواع مختلفی در بازار موجودند که شامل انواع موزاییکهای گرانیتی و معمولی، موزاییکهای ویبرهای، موزاییک شکسته و موزاییک تک لایهای میشود؛ بنابراین در این بخش به معرفی انواع موزاییکهای موجود در راستای یک خرید موفق میپردازیم.
موزاییک گرانیتی یا معمولی
موزاییک گرانیتی نوعی از موزاییک است که به روش ویبرهای یا پرسی تولید میشود و جزو پرکاربردترین نوع موزاییکها به حساب میآید. دستگاه ساب اینگونه موزاییکها بهگونهای است که به جای سنگ سمباده از فرچههای سیمی استفاده میشود و در زمان ساب دادن این گونه موزاییکها آب با فشار بر روی آنها پاشیده میشود. بهطور کلی موزاییکهای گرانیتی در پوشش کف سالنهای صنعتی، کف پارکینگ، کف انبار، کفپوش کارخانهها و کفپوش مدرسه و دانشگاهها به کار میرود.
موزاییک ویبرهای
موزاییکهای ویبرهای یا موزاییکهای تک لایهای از جمله مصالحی با عدم نیاز به ساب بوده که در جهت ساخت آنها هیچگونه روش فشاریای وجود ندارد. بهطور کلی تولید موزاییکهای ویبرهای به این صورت است که در ابتدا مواد موردنیاز برای ساخت کاشی با یکدیگر مخلوط شده و درون قالبهای پلاستیکی ریخته میشود. پس از انجام این کار قالبها بر روی نوار نقاله که حالت لرزان دارند گذاشته میشوند. جالب است بدانید که حالت لرزان نقاله باعث آزاد شدن هوای محبوس شده میان مواد موزاییک میشود و موزاییک تراکم لازم را پیدا کند در پایان و پس از خشک شدن موزاییکها این مصالح از قالب بیرون آمده و داخل آب قرار میگیرند. پس از پایان این فرایند موزاییک ویبرهای آماده استفاده میباشد.
موزاییک سنگ دار
در تشکیل سنگ رویه این گونه موزاییکها از سنگهای تزئینی استفاده میشود و به چهار شکل شسته، پلاکی، سیمانی و شیاردار در بازار یافت میشوند؛ بنابراین موزاییکهای سنگ دار بر اساس سایز و قطر دانههای سنگی بهصورت:
موزاییک شیاردار
بهطور کلی روی سطح نمونههای شیاردار این متریال فرورفتگی و برجستگی وجود دارد و کاربرد نمونههای شیاردار برای پیادهروها میباشد که بهعنوان سنگفرش میباشند. استفاده از موزاییکهای شیاردار هم چنین در محوطهها هم مرسوم است.
موزاییکهای پلاکی
در موزاییکهای پلاکی متریالی که صیقل پذیر و سخت هستند روی سطح نمونههای پلاکی قابل رؤیت میباشند. این سنگها که صاف هستند دارای ابعاد و اندازههای مختلفی میباشند که بر اساس ابعاد موزاییکها تعیین میشود.
موزاییکهای شسته
بهطور کلی این نوع مصالح به آن دسته از موزاییکهایی گفته میشود که بر روی سطح آنها دانههای شن برجسته مشاهده میشود.
موزاییکهای سیمانی
بهطور کلی نمونههای سیمانی دارای طرحهای یکنواخت و سادهایاند که میتوان شیارهای ساده روی آن را مشاهده کرد. همچنین برای ساختن موزاییکهای سیمانی از هیچ سنگ تزیینی استفاده نمیشود و به همین دلیل سطحی ساده را دارا میباشند.
مراحل تولید موزاییک
- آماده کردن مصالح (سنگریزه، سیمان، پودر سنگ، آب)
- انبار کردن مواد
- شستوشو مصالح (روشهای سنتی و ماشینی)
- مخلوط کردن مواد
- قالبگیری و پرس (قالب پرسی، قالب ویبرهای)
- ساییدن (ساب سنتی، ساب اتوماتیک، ساب نواری)
- عملآوری (گرمخانهای معمولی، گرمخانههای بخار، گرمخانههای آب گرم)
- بتونهکاری
- دپو کردن
کاربردهای گسترده موزاییک
جالب است بدانید که دامنه کاربرد این محصول بسیار وسیع است چراکه میتوان از آنچه در نمای داخلی ساختمانها و چه در محوطه و پارکها و کلیه اماکن عمومی استفاده کرد. همچنین با استفاده از موزاییک میتوان کف پارکینگ و حیاط خانه را هم آراست. در خیابانها هم معمولاً برای پوشاندن کف پیادهروها از انواع مختلف این متریال استفاده میشود.
لازم به ذکر است که اگر قصد خرید مصالح ساختمانی باکیفیت و با قیمت مناسب را دارید با مراجعه به بزرگترین بانک اطلاعات کشور یعنی پرشین سازه میتوانید عرضهکنندگان این محصولات به همراه لیست قیمت انواع مصالح را بهخوبی بشناسید و بهترین انتخاب را داشته باشید.
قیمت موزاییک
همانطور که در قسمت بالا اشاره شد قیمت انواع موزاییک ساختمان بهطور کلی بستگی به جنس و نوع موزاییک دارد. هدف ما در این مقاله علاوه بر معرفی و ارائه اطلاعاتی در باب انواع موزاییک با ارائه لیست قیمت موزاییک و قیمت لحظهای آنها نیز همراه میباشد.
جمعبندی
همانطور که در طول مقاله به مطالعه پرداختید موزاییک متریالی پر کاربرد و عمومی است که تقریباً در همه ساختمانها از آن استفاده میشود. از طرفی استفاده از موزاییک نه فقط در کشور ما بلکه در بسیاری دیگر از کشورهای دنیا نیز رواج و کاربرد زیادی دارد. از طرف دیگر همانطور که در بالا اشاره شد موزاییکها مدلهای مختلفی دارند که هر کدام برای قسمتی خاص از ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد. در پایان امیدواریم که مقاله پیش رو توانسته باشد، نیاز شما را رفع و به شما در خرید انواع موزاییک کمک کرده باشد.
بانک اطلاعات ساختمان
بانک اطلاعات ساختمان پرشین سازه با جمعآوری حدود ۲۲۵۰۰ پروژه و ارائه اطلاعات دقیق و بهروز ساختمانهای در حال ساخت، اولین و جامعترین بانک اطلاعات ساختمانی در سطح تهران و حومهی تهران میباشد. این اطلاعات شامل شماره تماس سازنده، مرحله کار، آدرس پروژه، تصویر پروژه، تعداد طبقات و واحدها، متراژ، نقشه گوگلمپ و ... میباشد. اطلاعات بهصورت مداوم آپدیت شده و روزانه ۵۰ مورد پروژه جدید به این تعداد اضافه میگردد. برای بهروزرسانی صحیحتر پروژهها، ماهانه یک تصویر جدید از پروژه بارگذاری شده تا مرحلهی دقیق پروژه مشخصشده و با بهکارگیری جزئیات دقیق و کامل پروژه فرآیند بازاریابی بهراحتی انجام گیرد.
خدمات پرشین سازه
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید