قیمت فلنج کور
قیمت فلنج کور از تمامی برندها و کارخانجات تولید کننده فلنج کور در لیست قیمت لحظه ای فلنج کور قابل مشاهده می باشد.
قیمت فلنج کور | قیمت امروز فلنج کور | قیمت لحظه ای فلنج کور
بررسی قیمت فلنج کور و انواع دیگر
برای متصل کردن لولهها به یکدیگر یا به یک مخزن، راههای متفاوتی وجود دارد. میتوانید لولهها را در امتداد همدیگر با دستگاه جوش و با کمترین هزینه به نسبت راهکارهای دیگر جوشکاری کنید. اما زمانی از راه خواهد رسید که برای کارهایی مثل پاکسازی، تعمیر یا انسداد موقتی، قسمتی از خط لوله نیاز به مداخله فوری دارد و این کار با حداقل زحمت ممکن است. در این صورت شاید دیگر برای اتصال این سازهها سراغی از جوشکار نگیرید؛ چراکه اتصالات جوشی اغلب دائمی هستند و همانقدر که این ویژگی میتواند مزیت بهحساب آید، میتواند نکته تاریک آن نیز قلمداد گردد.
بهبیاندیگر، لولهها پس از اتصال به روش جوش، به این سادگیها قابل جدایی نیستند و اگر زمانی نیاز به اصلاح یا تعمیر باشد چارهای جز بُرش لولهها و در هم شکستن جوشهای سنگینی که احتمالاً قدیمی هم شدهاند، نیست. در مزایای جوشکاری بهعنوان یک روش قدیمی تردیدی وجود ندارد. بااینحال همیشه و همهجا انتخاب مناسبی برای اتصال سازههای فلزی نخواهد بود. این جوشها هرچقدر هم قدرتمند و ماهرانه اجراشده باشند امکان دارد براثر فعلوانفعالات دمایی و تنشهای فیزیکی مخدوش یا متلاشی شوند و حتّی تحریفاتی در ساختار مواد جوش ایجاد کنند که بهتنهایی برای اتّفاقت ناگوار کفایت میکند.
تصور کنید در صنایع حساسی مثل گاز و پتروشیمی که خطرپذیری سیستم خط لوله و مخازن فشار و افزایش طول حیات آنها مدنظر است، برای اتصال آنها از روش جوشکاری استفاده شود؛ اولاً، نقاط جوش راحتتر از سازههای متصل خسته خواهند شد و بالطبع امکان شکستنشان براثر فشار وجود دارد. ثانیاً، حرارت زیاد ناشی از عمل جوشکاری میتواند با تغییر خواص در محل اتصال، به فلز پایه صدمه وارد کند؛ لذا بنا بر آنچه ازنظر گذشت، انتخاب روش اتصال با توجه به صنعت مربوطه، از نکات حائز اهمیت در احداث یک پروژه خط لوله است.
جایگزینی ارزشمند و ایمن
یکی از فراگیرترین روشهای جایگزین جوشکاری در صنایع کوچک و بزرگ استفاده از قطعهای پرکاربرد و با ویژگیهای منحصربهفرد به نام فلنج است. فلنجها قطعاتی دوار هستند که بر پایه انواعی از آلیاژهایی مانند فولاد، چدن، آلومینیوم و سایر فلزات و یا بعضاً فرآوردههای پتروشیمی مثل پلیاتیلن ساخته میشوند. آن-ها همواره بهصورت جفت بر روی یکدیگر و بهواسطه پیچ و مهرههای مخصوص سوار میشوند.
اگرچه معمولاً ابزار اتصال میان لولهها و تجهیزات در دستگاههای لولهکشی و مشابه آن به شمار میروند ولی خرید فلنج با مقاصد متنوعی در صنایع ضروری میشود. مثلاً در فرایند طراحی خط لوله، با دوراندیشی برای تسهیل دسترسیهای ضروری به بخشی از سیستم لولهکشی بهمنظور وارسی و تعمیرات آتی، استفاده از فلنج قطعاً انتخاب مساعدتری محسوب میگردد. بهطورکلی پارامترهای مختلفی همچون طراحی ظاهری، آلیاژ یا فشار قابلتحمل در کلاس فلنجها تأثیرگذار هستند.
تقسیمبندی فلنج؛ صورت ظاهری
اصولاً فلنجها ازنظر ظاهری، دیسک مانند و همراه با سوراخهایی در اطراف هستند؛ ویژگی مشترکی که نقش رابط برای اتّصال توسط پیچمهره و واشرها به قطعه دیگر را بر عهدهدارند. عموماً صورت ظاهری فلنجها به فلنج سطح صاف (FF)، فلنج سطح برجسته (RF)، فلنج زبان و شیار (T&G)، تقسیم میشود. بااینحال گاهی نوعی از فلنج مثل حلقه مشترک در طبقهبندی صورت ظاهری فلنجها قرار دادهشدهاند.
فلنج صورت صاف (Flat Face)
سطح فلنج صورت صاف، با ماشینکاری کاملاً صیقلی شده و اغلب برای اتصال به سازههایی انتخاب می-شوند که با روش ریختهگری تولیدشدهاند. فلنجهای صورت صاف، پس از قرارگیری بر روی یکدیگر با پیچ و مهرهها مهروموم میگردند.
فلنج صورت برجسته (Raised Face)
مرسومترین شکل ظاهری دیسکهای فلنج، فلنج صورت برجسته است که از طریق ماشینکاری برآمدگی-های هدفمند بر روی صفحک آن ایجاد میشود.
فلنج زبان و شیار (Tongue-and-Groove)
دیسکهای فلنج شیار و زبان باید با یکدیگر تطابق داشته باشند؛ یعنی یکی از صفحات برای ایجاد حلقه برجسته یا زبان ماشینکاری و در صفحه جفت نیز به نسبت همان ابعاد یک فرورفتگی تراشیده شود که درنهایت با قرارگیری فلنجها بر روی یکدیگر، شیار زبان را در خود قفل کند.
فلنج نر و مادّه (Male-and-Female)
تقریباً مشابه فلنج زبان و شیار، در این نوع فلنج، بر روی صورت فلنج ناحیهای با برجستگی بیشتر (نر) نسبت بهصورت عادی وجود دارد تا فرورفتگی (ماده) فلنج جفت را پر کند.
تقسیمبندی فلنج؛ طراحی
فلنج گردن دار جوشی (Weld-Neck Flange)
همانطور که نام این فلنج تأیید میکند، فلنجی است مخروط مانند که از طریق جوشکاری گردن در انتهای مسیر یک لوله به آن متصل میشود. اتصال گردن جوشی در دهانه لوله تأثیر به سزایی در انتخاب این نوع فلنج برای مواقعی دارد که با نوسان دمایی زیاد و فشارهای بالا مواجه هستیم. چراکه انطباق شعاع گردن فلنج با قطر لوله، عاملی مهم برای تقویت فلنج محسوب شده و کاهش تلاطم و فرسایش خط لوله را سبب میگردد. شایان توجه است، فلنج گردن دار به دلیل دارا بودن بخشی اضافه نسبت به فلنجهای معمولی، قیمت بیشتری دارد.
فلنج روکار (Slip-On Flange)
فلنج روکار اغلب به دلیل نصب نسبتاً ساده و سازگاری بیشتر باکلاسهای فشار در دستگاههای معمولی پراستفادهتر است. این فلنج توسط جوش از طرف بالا و پایین به لولهها متصل میگردد. هرچند فلنج روکار در مقایسه با فلنج گردن دار جوش بیشتری برای اتصال در محل تلاقی، میطلبد ولی تفاوت آنچنانی در هزینهها و نتیجه کار ندارد. بااینهمه، معمولاً مقاومت این نوع فلنجها که تحتفشار داخلی ۳/۲ فلنج گردن دار است، در شرایط خستگی به ۳/۱ آنها تنزل میکند. از فلنج روکار در تأمین مقاومت کافی در اتصال لولهها و جلوگیری از نشست استفاده میشود.
فلنج رزوهای (Threaded Flange)
قبل از هر چیز بد نیست یادآوری کنیم رزوه به شیارهای بیرونی یک پیچ و شیارهای درونی یکمهره اطلاق میشود. دنده یا شیارهای بیرونی که گاهی نر نیز خوانده میشوند در تماس با شیارهای درونی یا مادگی و بهواسطه عمل پیچیدن، اتصال را بین دو قطعه برقرار میکند. فلنجهای رزوهای نیز هرچند شبیه به فلنجهای روکار یا لغزشی هستند ولی به دلیل برخورداری از شیارهای درونی (قطر داخلی)، دیگر احتیاجی به جوشکاری برای اتصال به سازه ندارند.
طبعاً برای اتصال، لوله نیز باید داری رزوه یا همان شیار بیرونی باشد. نباید فراموش کرد که رزوهها حتماً با نوارتفلون بایستی آببندی شوند. فلنج رزوهای ازآنجهت که انتخابی برای اتصال لولههایی با قطر کمتر و با فشار پایین هستند، معمولاً در حوزههای کمتر حساس مثل آبرسانی به کار میآید.
فلنج لبهدار (Lap-Joint Flange)
این فلنج هم بیشباهت به فلنج روکار یا همان لغزشی نیست. فلنج لبهدار در نقطه اتصال دارای شعاع داخلی نر و ماده است تا بتوانند بر روی همدیگر جایگیرند. همچنین این فلنجها به دلیل قابلیت چرخشی که بر روی محور شکلگرفته دارند، تنظیم سوراخها بهمنظور مهروموم کردن را آسان میکنند. اگرچه فلنج لبهدار تابآوری کمتری در برابر خستگی و فشارها دارد، اما برای سیستمهایی که نیاز به بازرسی زنگزدگی و پوسیدگی یا تعویض سریع قطعات دارند انتخاب مناسبتری هستند؛ زیرا امکان برچیدن آسان آنها بیش از فلنجهای مشابه است.
فلنج با جوش محفظهای (Socket-Weld flange)
نوع دیگری از فلنجها که اتفاقاً در خصوصیات کلی با فلنج روکار مشابه هستند، فلنج جوشی محفظهای (سوکتی) نام دارد. قطر حفر این فلنج با قطر داخلی لوله برابر است که اتصال آن به لوله توسط جوش فیله صورت میپذیرد. مقاومت استاتیکی حالتی است که در آن، سازه تحت تأثیر نیروهای محیط تغییر مکان ندهد و در حالت سکون یعنی وضعیتی که باید در آن ثابت باشد، باقی بماند. ازاینرو بهمنظور بهبود مقاومت استاتیکی، به هنگام اتصال به سازه از جوشکاری داخلی استفاده میگردد. هرچند منعی هم برای جوشکاری بیرونی وجود ندارد.
اصولاً فلنج با جوش محفظهای در دستگاههای تحتفشار بالا و با لولههای کم قطر مانند خطوط لوله هیدرولیک و بخار کاربرد دارد. شاید به همین خاطر باشد که اتصال از طریق جوش داخلی برجوش بیرونی اولویت دارد.
فلنج اتصال حلقه مشترک (Ring type joint)
فلنج اتصال حلقه مشترک یک دیسک فولادی همچون دیگر فلنجها است. بر روی صورت این فلنج یک شیار عمیق وجود دارد که با مونتاژ جفت بر روی آن توسط واشر و پیچ و مهرهها مهروموم انجام میگردد. نتیجه این امر، عایقبندی و بهبیاندیگر ضد آب شدن لوله و اتصال است. این نوع فلنج تحمل کلاسهای فشار ۶۰۰ و بالاتر و البته درجه حرارت بیش از ۸۰۰ درجه فارنهایت را دارد.
فراموش نکنید که فلنج اتصال حلقه مشترک قادر به مقاومت در برابر تنشی فراتر ازآنچه برایش تعریفشده نیست. به همین دلیل نیز در صورت ورود فشار مازاد شکنندگی واشر و بروز آسیب دور از انتظار نخواهد بود.
فلنج کور (Blind Flange)؛ کاربردی خاص
در میان رایجترین فلنجها نوعی وجود دارد که اگر نگوییم کاربری متفاوت از سایر خویشاوندانش دارد، باهدفی علاوه بر آنها به کمک صنایع میآید. فلنج کور یا Blind Flange همانطور که احتمالاً از نام آن هویداست، قطعهای تقریباً شبیه دیگر انواع فلنجها هست ولی بدون سوراخ (حفره داخلی). فلنج کور در دستگاههای لولهکشی کاربرد مسدودسازی قسمت انتهایی خط لوله یا نازل را دارد؛ بخشی که به دلایلی هنوز توسعهنیافته یا اصولاً قرار بر بهرهبرداری از آن نبوده است.
تصور کنید لولهها پس از خروج از یک مخزن یا سایر تجهیزات مشابه از طریق فلنج در مسیر خود به لوله یا دریچه متعاقب خود متصل گردند، بااینحال مواقعی وجود دارد که سیستم به انتهای خود رسیده و برای پوشش یا بسته شدن لوله باید اقدام نمود. در این شرایط نیاز به فلنج کور داریم. هرچند گاهی از آن بهقصد کنترل و آزمون فشار استفاده میشود. در چنین شرایطی فلنج کور به همه نازلها در انتهای لوله یا در دریچهها نصب خواهد شد. درنظرگرفتن این نکات در زمان طراحی پروژه بهقدری ارزشمند هستند که نمیتوان به خاطر منافع ناچیز، وجود فلنج کور را نادیده گرفت.
فلنج کور؛ کِی و کجا؟
در خصوص زمینههای استفاده از فلنج کور، باید گفت این قطعه در صنایعی مثل نیروگاهها، پتروشیمی و نفت و گاز و حتی حوزههایی همچون آبرسانی و کشاورزی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. شاید اصلیترین علت آن را بتوان نقشی دانست که نگهداری و تعمیر پذیری دستگاههای لولهکشی در افزایش طول عمر خطوط لوله در اینگونه صنایع ایفا میکند. بهطور گزیده زمانی فلنج کور راهگشاست که:
- قصد بازرسی بخشی از خطوط لوله برای اصلاح و تعمیرات راداریم.
- قصد اعمال تغییراتی در آینده مثل نصب شیر یا اتصالاتی برای تغییر مسیر جریان راداریم.
- قصد داریم خطوط لوله را از طریق نصب امتداد آن توسعه دهیم.
- قصد مسدودسازی جریان سیال برای مدّت زمانی محدود یا دائم راداریم.
تقسیمبندی فلنج؛ بر اساس استانداردهای رایج
یکی از کلاسبندیهای معمول، مطابق با محدوده تحمل فشار توصیفشده است که برابر استانداردهای متنوعی هم تعریف میگردد. نخستین استاندارد رایج، الزاماتی است که از سوی اﻧﺠﻤﻦ ﻣﻬﻨﺪﺳﻴﻦ مکانیک ایالاتمتحده در فرایند طراحی و تولید ﻟﻮﻟﻪ، ﻇﺮوف تحتفشار و اﺗﺼﺎﻻت صنعتی توصیهشده است. طبق این استاندارد که بیشتر با کدهای ASME B16.5 و ASME B16.47 شناسایی میشود، حداکثر فشار قابلتحمل برای فلنجهای کور در بازهای از ۱۵۰ تا ۲۵۰۰ و بر مبنای PSI قرار میگیرد.
با اینکه آستانه تحمل فلنج کور تا دو برابر محدوده مزبور هم قابلاعتماد است ولی کلاسهای ۳۰۰۰ و ۶۰۰۰ نیز در صورت نیاز مشتری قابلیت سفارش و ساخت رادارند و طبعاً قیمت فلنج کور در این کلاس را افزایش میدهند. این اعداد و ارقام بدین معناست که مثلاً فلنج کور کلاس ۳۰۰ فشار کمتری را در قیاس با یک فلنج کلاس ۲۵۰۰ تحمّل میکند.
استاندارد بعدی، ضوابطی است که از سوی انستیتو استانداردهای کشور آلمان تعیین میشود و به استاندارد DIN شهرت دارد. استاندارد DIN برای فلنج با حروف اختصاری PN و برحسب Bar مشخصشده است و برای نمونه در کلاسهای PN10، PN16، PN20، PN40 و… تولید و عرضه می-شوند.
علاوه بر دو استاندارد فوقالذکر، انستیتو نفت امریکا (API) نیز قریب ۶۸۵ استاندارد برای تولید تجهیزات صنایع مثل خطوط لوله، مخازن ذخیره، شیرهای تخلیه فشار و… تدوین و توصیه کرده است. فلنجهای دارای استاندارد API دارای ردههای API 6BX و API 6B و API 6A هستند و به سبب شاخص آنها در تحمل بسیار بالاتر فشار، به نسبت سایر کلاسها قیمت فلنج در این ردهها بیشتر است. فلنج بر مبنای این استاندارد قابلیت ساخت در کلاسهای ۱۰۰۰۰ یا ۱۵۰۰۰ را نیز دارد.
روشهای ساخت؛ قیمت کمتر یا استحکام بیشتر
در فرایند ساخت یک قطعه صنعتی دو روش با مزایا و معایب منحصربهفرد وجود دارد. علاوه بر ریختهگری که در ساخت و تولید قطعات صنعتی و ابزارآلات دقیق چون فلنجها متداول است، در تولید فلنجها از روش دیگری به نام آهنگری کوبشی یا فورج نیز استفاده میگردد. باید اذعان نمود، ازآنجاکه فلنجها بهخصوص فلنج کور در دستگاههای لولهکشی صنایع، نقش حساسی را عهدهدار هستند، دقت، استحکام و مقاومت آن-ها شایان اهمیت بالایی است؛ لذا در ساخت فلنجهای کور طبعاً اولویت با روش فورج است. چراکه در این روش، قطعه عاری از تخلخل و حفره و به شکل یکنواخت و عمدتاً مطابق استانداردها در ابعاد تولید می-شوند.
بهعلاوه آنکه به جهت فشار ناشی از نیروی وارده در فرایند ساخت، از استحکام مطمئنتری برخوردارند؛ موضوعی که تأثیر مستقیم برافزایش قدرت کنترل فشارهای شدید و خستگی فلنج در درازمدت دارد. بهطور مثال هرچند قیمت فلنج کور تولیدی به روش آهنگری بیشتر میشود ولی وقتی فواید آن در حوزههایی مثل پتروشیمی و گاز میچربد، حتماً ارزش خرید خواهد داشت.
فلنج؛ ترکیبات تشکیلدهنده
بهطورکلی متداولترین مواد تشکیلدهنده فلنجها عبارتاند از:
- فولاد کربن ASTM A105، Q235 و ۲۰Mn
- فولاد ضدزنگ و آلیاژی ASTM A182 F304/304L، F316/316L، F321 و ASTM A182 F1، F2، F5/A، F6/A، F9، F11، F12، F22، F91 و فولاد آلیاژی ASTM A350 مصرفی در دمای پائین
- آلومینیوم ۱۱۰۰، ۲۰۱۴، ۳۰۰۳، ۵۰۸۳، ۵۰۸۶، ۶۰۶۱ و ۷۰۷۵
- اینکونل ۶۰۰، ۶۰۱، ۶۲۵ و ۷۱۸
- مس
- تیتانیوم
- بنابراین قیمت فلنج کور نیز بسته به آلیاژ مصرفی در فرایند تولید، نوسان خواهد داشت.
- مشخصات محصول
- بر اساس الزامات مراجع بینالمللی، شرکتهای تولیدکننده فلنج موظف به درج اطلاعات بهخصوص از محصول تولیدی میباشند. به این معنا که هر فلنج خواه تولید داخلی باشد و خواه واردشده از کشور خارجی، با شناسنامه مندرج بر آن، انتخاب مناسب برای یک پروژه خط لوله را مقدور میسازد. این مشخصات غالباً موارد زیر را در برمیگیرند:
- نام و برند تجاری شرکت سازنده،
- سایز اسمی لوله که به عبارتی قطر خارجی لوله را نشان میدهد،
- فرم ظاهری صورت فلنج،
- کلاس فشاری فلنج یعنی مقدار فشاری که فلنج قادر به تحمل آن است،
- مواد تشکیلدهنده فلنج مثل آلیاژ مورداستفاده در تهیه آن،
- مشخصاتی پیرامون حفره داخلی که بعضاً از آن با عنوان ضخامت دیواره یاد میشود
- رقم مربوط به عملیات حرارتی انجامشده بر روی فلنج،
توجه داشته باشید که هنگام خرید، علاوه بر قیمت فلنج کور اطلاعات محصول را متناسب با مشخصات سیستم لولهکشی یا صنعت مربوطه بررسی نمایید.
فلنج کور؛ نصب و اتّصال
بهمنظور مونتاژ و نهایتاً اتصال فلنج به سازه که همان لوله یا نازل باشد، علاوه بر فلنج کور، نیاز به گسکت (Gasket) و پیچداریم. در اطراف دیسک فلنج کور سوراخهایی تعبیهشده که با پیچ و مهرهها و واشر ضمن اتصال به لوله، آن را آببندی میکند و ازاینحیث به فلنج جوشی گردن دار شباهت زیادی دارد. در فلنج کور بهویژه در اندازههای بزرگتر از طرفی فشار شدیدتری به پیچها وارد میشود و از طرف دیگر، بیشترین تنش خمشی به مرکز منتقل میگردد. به همین خاطر باید در سیستمهایی که درجه حرارت عامل مهمی تلقی میشود یا ضربه قوچ وجود دارد، بهجای فلنج کور از ترکیب فلنج گردن دار و سرپوش توأمان استفاده نمود.
فلنج کور؛ برخی ویژگیها و مزایا
از مواردی که فلنج کور را نسبت به دیگر فلنجها متمایز میکند، میتوان به ویژگیهایی اشاره داشت که در طراحی و فرایند تولید به دست میآورد. این نوع از فلنج ازآنجهت که وظیفه انسداد در خطوط لوله، دهانه منبع و شیرآلات صنعتی را دارد بایستی در برابر مقادیر گوناگونی از فشار، دما و تنش مکانیکی تابآوری کافی داشته باشد. به همین منظور فلنج کور با عملکردی مشابه سرپوش مانع از سرریز شدن سیالات، هدر رفتن آنها یا آسیب میشود. فلنجهای کور به دلیل نحوه اتصالشان به سازه، قابلیت آن رادارند که در شرایط پیشگفته از انتهای لوله یا دهانه نازل بهسادگی جدا و برچیده شوند.
جمیع مزایا و قابلیتهایی که از فلنج کور برشمرده شد، در تعیین قیمت فلنج کور اثرگذار است.
همچنین، در مقایسه با فلنجهای دیگر، این قطعه رایج صنعتی به کمترین میزان ماشینکاری نیاز دارد. هرچند از سوی دیگر، به دلیل فقدان حفره داخلی در مرکز دیسک، وزن آنها بیشتر از مابقی فلنجها احساس میشود. در میان ارقام فلنجهای کور، سه رقم بیش از دیگران متقاضی دارند؛ فلنج کور با مهروموم سطح برجسته، سطح صاف و حلقه مشترک. مورد اخیر در مواقعی استفاده دارد که با فشار و تنش بیشتری مواجهیم. حالآنکه دو مورد نخست، اصولاً برای آببندی و جلوگیری از نشتهای معمول استفاده میشوند.
بهطورکلی مزایای استفاده از فلنج کور در صنایع در مقاومت و عمر طولانی این نوع فلنج است. مقاومتی در برابر زنگزدگی، تحمل فشار و حرارت بالا از مزایای این محصول به شمار میرود. قابلیت برچیده شدن یا جداسازی با حداقل زحمت ممکن در مواقع ضروری نیز از دیگر امتیازات این محصول هست.
فلنج کور؛ اهمیت آزمون پیش از بهرهبرداری
پس از نصب فلنج کور در سیستم لولهکشی باید همه آنها را مورد ارزیابی و آزمون قرارداد. بدین منظور نیاز است تا بالاترین فشار و تنش ممکن به فلنجها اعمال گردد. ناگفته نماند کلیه مراحل آزمودن و ارزیابی میبایست در حضور مهندسان ماهر و کارآزموده صورت پذیرد. ضروری است که پیش از انجام هرگونه آزمون ایمنی بر روی فلنجها، اتصالات و درپوشها همگی ازلحاظ پیچ شدگی صحیح و استحکام مهروموم دقیقاً بررسی گردند؛ زیرا هدف از انجام آزمایش اندازهگیری مقاومت استاتیک لولهها است.
فلنج کور؛ اهمیت رسیدگیهای منظم
میزان خوردگی یا سایش در فلنجهای ضدزنگ تا حد زیادی پایین است زیرا مقاومت نسبتاً خوبی دارند. بااینوجود نمیتوان فلنج را برای مدت طولانی بدون بررسیهای مستمر به حال خود رها کرد. سطوح فلنج باید از آلودگیها پاک شوند. در استفاده بهینه از فلنجها تعمیر و نگهداری از اهمیت ویژهای برخوردار است. به همین دلیل در محیطهایی که آلودگی بیشتر است، الزامات زیادی بهمنظور حفظ کیفیت فلنج و درنهایت افزایش عمر مفید اتصالات وجود دارد.
کلام آخر
فلنج کور بهعنوان یکی از فلنجهای هوادار در صنایع، بهترین گزینه برای سرپوش لولهها و نازلهایی به شمار میرود که بهطور موقت نیازی به استفاده از آنها نیست. در زمان خرید این نوع فلنج، نکات زیادی را باید در نظر گرفت ازجمله مشخصاتی از خط لوله، منبع و بهطورکلی صنعت مربوطه. همچنین ملاحظاتی در خصوص فلنجی که باهدف و انتظار شما همخوانی داشته باشد را در نظر بگیرید. چراکه فلنج کور در سیستمهایی که با مواد شدیداً اشتعالزا یا خطرناک سروکار دارد، راهکار مناسبی برای انسداد مسیر سیال تلقی نمیشود.
یادآوری این نکته نیز خالی از لطف نیست که فارغ از نحوه سفارش محصول، علاوه بر قیمت فلنج کور، کلاس مدنظر و ویژگیهای نوعی و اختصاصی محصول مثل تعداد سوراخهای را بهدقت بررسی کنید. فایده تعداد سوراخها این است که هرچه تعدادشان بیشتر باشد، اتصال و استحکام قویتری را با لوله در مواقعی که انتظار فشار بالا میرود، ایجاد میکند.
فلنجهای کور در بازار هم شامل تولیدات داخلی میشود و هم تولیدات خارجی مثل چین و هندوستان و بعضاً محصولاتی از قاره اروپا؛ بااینحال تفاوت آنچنانی در قیمت فلنج کور و کیفیت آنها وجود ندارند و چهبسا کیفیت محصولات ایرانی دستکم از نمونههای چینی و هندی بالاتر هم باشد.
فلنج کور مشهد
نام | سایز | استاندارد | ضخامت | جنس | برند | انبار | قیمت | توضیحات بیشتر |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
فلنج کور ۱/۲ ۲ اینچ مشهد | ۱/۲ ۲ اینچ | PN16 | ۱۵ | فولادی | مشهد | بنگاه تهران | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
فلنج کور ۲ اینچ مشهد | ۲ اینچ | PN16 | ۱۵ | فولادی | مشهد | بنگاه تهران | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
فلنج کور ۳ اینچ مشهد | ۳ اینچ | PN16 | ۱۵ | فولادی | مشهد | بنگاه تهران | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
فلنج کور ۴ اینچ مشهد | ۴ اینچ | PN16 | ۱۵ | فولادی | مشهد | بنگاه تهران | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
فلنج کور ۵ اینچ مشهد | ۵ اینچ | PN16 | ۱۵ | فولادی | مشهد | بنگاه تهران | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
فلنج کور ۶ اینچ مشهد | ۶ اینچ | PN16 | ۱۵ | فولادی | مشهد | بنگاه تهران | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
فلنج کور ۸ اینچ مشهد | ۸ اینچ | PN16 | ۲۰ | فولادی | مشهد | بنگاه تهران | تماس بگیرید | ۳ مهر ۱۴۰۰ |
بانک اطلاعات ساختمان
بانک اطلاعات ساختمان پرشین سازه با جمعآوری حدود ۲۲۵۰۰ پروژه و ارائه اطلاعات دقیق و بهروز ساختمانهای در حال ساخت، اولین و جامعترین بانک اطلاعات ساختمانی در سطح تهران و حومهی تهران میباشد. این اطلاعات شامل شماره تماس سازنده، مرحله کار، آدرس پروژه، تصویر پروژه، تعداد طبقات و واحدها، متراژ، نقشه گوگلمپ و ... میباشد. اطلاعات بهصورت مداوم آپدیت شده و روزانه ۵۰ مورد پروژه جدید به این تعداد اضافه میگردد. برای بهروزرسانی صحیحتر پروژهها، ماهانه یک تصویر جدید از پروژه بارگذاری شده تا مرحلهی دقیق پروژه مشخصشده و با بهکارگیری جزئیات دقیق و کامل پروژه فرآیند بازاریابی بهراحتی انجام گیرد.
خدمات پرشین سازه
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید