قیمت شیشه سکوریت
قیمت شیشه سکوریت از تمامی برندها و کارخانجات تولید کننده شیشه سکوریت در لیست قیمت لحظه ای شیشه سکوریت و شیشه میرال قابل مشاهده می باشد.
شیشه سکوریت | قیمت شیشه سکوریت | قیمت شیشه میرال
حتماً برای شما هم پیش آمده که در تبلیغات تلویزیونی و یا بیلبوردی نام شیشه سکوریت را شنیده باشید و احتمالاً به این موضوع فکر کردهاید که شیشه سکوریت چیست و در چه رنج قیمتی در بازار وجود دارد؟
درواقع با یک نگاه دقیقتر به اطرافتان شیشه سکوریت را در هر کوچه و خیابانی بخصوص در نمای بیرونی بیشتر مغازهها خواهید دید؛ بنابراین این مقاله جهت ارائه لیست قیمت شیشه سکوریت، قیمت لحظهای و خرید آن تهیه شده است.
شیشه سکوریت چیست؟
شیشه سکوریت درواقع نوعی شیشه نشکن است که در طی عملیات تولید و ساخت به مقاومت شگفتانگیز حدود سه الی هفت برابری نسبت به شیشههای معمولی میرسند؛ بنابراین با چنین مقاومت چشمگیری خرید شیشههای سکوریت خیلی زود بسیار محبوب شد. شیشههای سکوریت با استفاده فرایند اعمال شوک حرارتی ساخته میشوند و به همین دلیل است که نسبت به شیشههای عادی و معمولی در مواجهه با حرارت و ضربه مقاومت بیشتری از خود نشان میدهند. از دیگر ویژگیهای با اهمیت شیشههای سکوریت خاصیت جالب آن در صورت خرد شدن است. درواقع اگر شیشه در اثر هر حادثه و یا ضربهای خرد شود، شیشه به قطعههای ریز و غیر برندهای تقسیم میشود که باعث بروز جراحت و آسیبدیدگی نمیشوند. بهطور کلی سکوریت کردن شیشه فرآیندی است که میتواند بر روی انواع شیشهها (رنگی، لعاب و …) انجام بگیرد.
تاریخچه تولید شیشه سکوریت
جالب است بدانید که اولین شیشهی نشکن در جهان در سال ۱۹۲۹ تولیدشده و بعد از آن پیشرفتهای زیادی در زمینهی تولید این نوع شیشه انجام گرفته است. در ایران بیش از ۴۵ سال از تولید شیشه نشکن (سکوریت) میگذرد. اولین کارخانهای که در زمینهی شیشه نشکن شروع به فعالیت نمود؛ میرال نام داشت و تا سالها شیشههای سکوریت توسط این کارخانه تولید میشد. بهمرور زمان استفاده از شیشههای سکوریت رونق پیدا کرد و کارخانههای زیادی شروع به تولید شیشههای نشکن کردند. امروزه در داخل ایران با بهرهگیری از تکنولوژی روز دنیا و کورههای پیشرفته، شیشههای سکوریت باکیفیت تولید و روانهی بازار میشوند.
مراحل تولید شیشه سکوریت
۱. برش شیشه در اندازههای دلخواه
بهطور کلی و با توجه به فرآیند تولید این نوع شیشه برش شیشه باید قبل از سکوریت شدن انجام شود چراکه بعد از مرحله سکوریت شدن شیشهها مقاومت شیشه بالا رفته و فرایند برش دادن آن با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد؛ بنابراین قبل از خرید شیشه سکوریت باید دربارهی ابعاد موردنیاز خود به فروشنده اطلاع دهید.
۲. رفع نقصی شیشه
در این بخش از فرایند سکوریت کردن شیشه به بررسی وجود ترکها و حبابهای ممکن روی شیشه میپردازند و در صورت وجود هر نوع نقصی سعی در رفع آن میکنند. چراکه در صورت وجود نقصی شیشه نمیتواند به مرحله سکوریت شدن برود.
۳. صیقل دادن کنارههای شیشه برای پرداخت شدن
این کار برای از بین بردن هر گونه زبری که در برش شیشه به وجود آمده است لازم و انجام میشود.
۴. شستشوی شیشه
این مرحله شامل پاکسازی شیشه و رفع هرگونه نقص و آلودگی در فرایند صیقل دادن و آمادهسازی شیشه میباشد. لازم به ذکر است که این فرایند بسیار مهم میباشد و هرگونه سهلانگاری در این مورد موجب مشکلاتی در تولید شیشه سکوریت میشود.
۵. حرارت دادن شیشه
در این مرحله شیشههای شست و شو داده شده به طور دستهای در کوره قرار میگیرند. کورهای که دمای آن به دمای ۷۰۰ درجه سانتیگراد نیز میرسد. همچنین جالب است بدانید که دمای استاندارد صنعتی ۶۷۰ درجه سانتیگراد میباشد.
۶. فرایند کولینگ (خنکسازی)
در این بخش شیشههای گرم شده به مدت چند ثانیه در معرض فشار بالای هوا در زوایای مختلف قرار میگیرد. درواقع فرایند کولینگ یا خنکسازی سریع شیشهها عاملی برای افزایش قدرت شیشه سکوریت است؛ بنابراین در پایان و پس از انجام چنین فرایندهایی با شیشه سکوریت مواجه میشوید. شیشهای که مقاومت آن در برابر ضربه و خردشدگی زبان زد است.
انواع شیشه سکوریت
بهطورکلی شیشههای سکوریت در دو دسته اصلی قرار میگیرند که شامل:
شیشههای حرارت دیده
همانطور که مشاهده کردید نحوه ساخت این شیشهها را در بخش فرایند ساخت شیشههای سکوریت توضیح دادیم؛ اما برای تکمیل آنچه گفتیم بهتر است با ویژگیهای این نوع شیشه نیز آشنا شوید. از اصلیترین مزایای این شیشه باید به امنیت فوقالعاده آنها هنگام شکستن اشاره کرد؛ به گونهای که هنگام شکستن تکهتکه شده و هیچ آسیبی به افراد نمیزند. از این شیشهها در مناطق زلزلهخیز، فروشگاهها و خودروها استفاده میشود.
شیشه لمینت
فرایند ساخت این نوع از شیشهها به این صورت است که در طی ساخت توسط یک لایه پلاستیک بادوام که در بین دو قاب شیشهای قرار میگیرد، شیشه پیچیده میشود. در چنین حالتی این ترکیبات با شیشهها چفت شده و مقاومت آن را در برابر ضربه و شکستگی بهطور قابلملاحظهای افزایش میدهند. یکی از جنبههای مهم این شیشههای لمینتی این است که امکان اضافه کردن لایههای محافظتی بیشتر وجود دارد؛ به گونهای که میتوان ضخامت آن را به ۵ سانتیمتر رساند و آن را نزدیک به استانداردهای شیشههای ضدگلوله کرد.
مزایای شیشه سکوریت
مقاومت بالای شیشه سکوریت
شیشه سکوریت در برابر شوکهای حرارتی (گرم و سرد شدن و تابش نور و حرارت و سرمای مداوم) مقاومت مناسبی دارد و همین قدرت تحمل آن را به شیشهای محبوب برای فعالیتهای ساختمانی و ایمنی تبدیل کرده است. لازم به ذکر است که قیمت شیشه سکوریت نسبت به انواع دیگر بالاتر بوده که در مقایسه با کیفیت آن بسیار ارزشمندتر میباشد.
ماهیت ایمنی شیشه سکوریت
ازجمله ویژگیهای قابل توجهی شیشههای سکوریت قابلیت خرد شدن بهصورت شن ریزه طور میباشد که کمترین میزان خطر را دارد. درواقع این فرآیند سبب میشود علاوه بر آن که شیشه خرد شده به کسی آسیب نرساند، با کمترین خطر نیز خرد شوند.
تنوع رنگ
اگر به تنوع دکوراتیو و استفاده از رنگهای متنوع علاقهمند هستید، میتوانید از انواع طرحها و رنگهای شیشه سکوریت نیز استفاده نمایید.
معایب استفاده از شیشه سکوریت
شیشههای میرال یا سکوریت علیرغم تمام ویژگیهای مثبت و مزایایی که دارند، دارای معایبی نیز هستند و شناخت نکات منفی و مثبت در مورد این شیشهها به ما کمک خواهد کرد تا با توجه به نیاز خود بهترین و مناسبترین نوع شیشه را انتخاب کنیم.
عدم امکان تغییر در شیشههای سکوریت
یکی از مهمترین معایبی که میتواند هنگام استفاده از شیشههای سکوریت مشکلساز شود، این است که شیشههای سکوریت بعد از تولید دیگر قابلیت لبه زنی، برش، سوراخکاری و کارهایی از این قبیل را ندارد.
کاربرد شیشه سکوریت
شیشه سکوریت به دلیل استحکام و مقاومت بالایی که دارد در موارد مختلفی ازجمله موارد زیر کاربرد دارد. لازم به ذکر است که این موارد تنها بخشی از کاربردهای وسیع این محصول است و دامنه کاربرد آن بهشدت گسترده میباشد.
کاربرد شیشه سکوریت در صنایع ساختمانی
همانطور که احتمالاً در جریان هستید به دلیل رعایت اصول ایمنی، استفاده از شیشه معمولی در بسیاری از موارد ساختمانی ممنوع است؛ که جایگزین این نوع شیشهها استفاده از شیشه سکوریت است. درواقع شیشه سکوریت به علت امنیت بالایی که دارد، تقریباً میتواند در تمام قسمتهای ساختمان اعمال شود. همچنین از شیشههای سکوریت میتوان در ساخت نمای خارجی ساختمان، مثل پوشش بالکن و آلاچیق نیز استفاده کرد.
کاربرد شیشه سکوریت در لوازم منزل
شیشه به کار رفته در ماکروویو، ظروف پیرکس و شیشههای داخل یخچال همگی از جنس سکوریت میباشند. چراکه مقاومت شیشه سکوریت در برابر تغییرات دمایی بهشدت بالا بوده و از ترکخوردگی و شکستن این ظروف و لوازم جلوگیری میکند.
شیشه سکوریت در خودروسازی
در هنگام تصادف یکی از خطراتی که میتواند منجر به آسیب و صدمات جدی به سرنشینان شود قطعات تیز و برنده ناشی از شکستن شیشه در تصادفات است؛ بنابراین وجود شیشه سکوریت در طراحی و ساخت خودرو میتواند بهشدت حیاتی بوده و از اعمال آسیبهای بیشتر به سرنشینان در تصادفات جلوگیری کند.
درب شیشهای ساختمانها
حتماً تاکنون به دربهای ورودی و خروجی ساختمانها که در مجاورت پیادهرو واقعشدهاند توجه کردهاید. طبق قوانین ساخت و ساز، به دلیل افزایش سطح ایمنی ساختمانها، تمامی شیشههای استفاده شده در این نوع دربها بایستی اصطلاحاً نشکن و یا سکوریت باشد.
روش تشخیص شیشه سکوریت
امروزه در بازار شیشههای معمولی و سکوریت در ضخامتهای مشابه تولید و عرضه میگردند. به همین علت در هنگام تشخیص شیشه سکوریت باید به شباهتهای شیشهها دقت شود. در ادامه برخی روشها عملی و نحوه تشخیص شیشه سکوریت را بازگو میکنیم.
برش دادن شیشه با الماس مصنوعی
شما میتوانید با الماس مصنوعی تست خراش را روی شیشه سکوریت انجام دهید. درواقع جالب است بدانید که در سطح شیشه سکوریت حتی بهوسیله ابزارهای سختی مانند الماس نیز قابلیت ایجاد خراش وجود ندارد.
نگاه کردن به شیشه سکوریت تحت زاویه خاص
در این روش شما میتوانید به سطح شیشه با زاویه ۲ تا ۵ درجه نگاه کنید و در صورت مشاهده سطح شیشه بهصورت موجدار و با فاصله میتوانید از سکوریت بودن آن مطمئن شوید.
استفاده از عینک مخصوص پلاری
با استفاده از عینک پلارید میتوان نقاطی با قطری در حدود ۲ تا ۵ سانتیمتر را مشاهده کنید که نشاندهنده سکوریت بودن شیشه میباشد.
قیمت شیشه سکوریت
قیمت شیشههای سکوریت نسبت به شیشههای عادی و معمولی بالاتر است و این مسئله میتواند بهعنوان یکی از معایب شیشه سکوریت بر شمرده شود، اما از طرفی این قیمت بالاتر نسبت به کیفیت بالاتر این شیشهها بهینه به نظر میرسد. بهطور کلی عوامل مختلفی در قیمت شیشه سکوریت تأثیر دارد که ازجمله آن میتوان به سایز و ابعاد شیشه، رنگ و ضخامت آن در کنار کاربری شیشه سکوریت سایر موارد اشاره کرد. از طرف دیگر با توجه به شرایط اقتصادیِ حال حاضر ایران و تغییرات دائمی قیمت مصالح، آگاهی از قیمت لحظهای شیشه سکوریت نیز میتواند با اهمیت باشد.
جمعبندی
همانطور که در طول این مقاله مطالعه کردید شیشه سکوریت که گاهی با نام شیشه نشکن نیز از آن نام برده میشود، شیشههایی هستند که در طی عملیات تولید و ساخت به مقاومت حدود سه الی هفت برابری نسبت به شیشههای معمولی میرسند که این مقاومت بالا سبب افزایش چشمگیر کاربرد شیشه سکوریت در صنایع مختلف شده است. بهطور کلی ما در این مقاله به معرفی مزایا و کاربردهای این نوع شیشه پرداختیم و در کنار آن لیست قیمت شیشه سکوریت و قیمت لحظهای این محصول را نیز خدمت شما ارائه کردیم. در پایان امیدواریم که این مقالهی جامع در راستای رفع نیاز شما کمک مؤثری بوده باشد.
بانک اطلاعات ساختمان
بانک اطلاعات ساختمان پرشین سازه با جمعآوری حدود ۲۲۵۰۰ پروژه و ارائه اطلاعات دقیق و بهروز ساختمانهای در حال ساخت، اولین و جامعترین بانک اطلاعات ساختمانی در سطح تهران و حومهی تهران میباشد. این اطلاعات شامل شماره تماس سازنده، مرحله کار، آدرس پروژه، تصویر پروژه، تعداد طبقات و واحدها، متراژ، نقشه گوگلمپ و ... میباشد. اطلاعات بهصورت مداوم آپدیت شده و روزانه ۵۰ مورد پروژه جدید به این تعداد اضافه میگردد. برای بهروزرسانی صحیحتر پروژهها، ماهانه یک تصویر جدید از پروژه بارگذاری شده تا مرحلهی دقیق پروژه مشخصشده و با بهکارگیری جزئیات دقیق و کامل پروژه فرآیند بازاریابی بهراحتی انجام گیرد.
خدمات پرشین سازه
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید