قیمت سیمان
قیمت سیمان از تمامی برندها و کارخانجات تولید کننده سیمان در لیست قیمت لحظه ای سیمان قابل مشاهده می باشد.
قیمت سیمان | قیمت روز سیمان | قیمت لحظه ای سیمان
مطالب مرتبط :خرید سیمان سازه افزار
همانطور که میدانید سیمان یکی از اجزای اصلی ساختمانسازی است که با توجه به قیمت آن استحکام خوبی دارد. این ماده ساختمانی در مکانهای زیادی قابلاستفاده است و شما با ترکیب کردن آن با مواد دیگری میتوانید یک ترکیب مقاوم درست کنید. بهطورکلی چند نوع از این ماده ساختمانی داریم که در مکانهای مختلفی از ساختمان استفاده میشوند و هرکدام کاربرد منحصربهفرد خود را دارند.
تاریخچه سیمان
سیمان از گذشتههای بسیار دور و حتی از زمان روم باستان وجود داشته است و یک واژه برگرفته از واژه لاتین سمنتوم به معنای عامل چسبندگی است. البته این ماده ساختمانی به شکلی که امروزه وجود دارد، اختراع یک دانشمند انگلیسی به نام ژوزف اسپدین است که آن را از مخلوط آهک و خاک رس ابداع کرد و نام اولین سیمان تهیهشده به این روش، “پرتلند” بود. پرتلند نام جزیرهای در کشور انگلستان است که از خاک آن برای ساخت این نوع سیمان استفاده میشد.
رفتهرفته و در قرنهای نوزدهم و بیستم میلادی، با پیشرفت صنعت ساختمان و ساخت سازههای مختلف، کارخانههای بزرگ ابتدا در اروپا و انگلستان و سپس در سراسر جهان شکل گرفتند و در سالهای پیش از انقلاب کارخانههای بزرگی مثل آبیک در ایران نیز شروع به کار کردند.
انواع سیمان
سیمانهای انواع مختلفی دارند که هرکدام از آنها کاربرد مختلفی را ارائه میدهند. برای اینکه بتوانید این ماده ساختمانی را تقویت کنید، میتوانید با ترکیب آن با مواد دیگر این کار را انجام دهید. معمولاً برای ترکیب کردن این ماده ساختمانی از چسب بتن استفاده میکنند.
سیمانهای تیپ ۱
سیمانهای تیپ ۱ که به پرتلند معمولی نیز معروف هستند، بیشتر برای مصارف عمومی استفاده میشوند. این نوع ماده ساختمانی کاربرد زیادی دارد و میتواند بهترین ترکیب برای چسباندن آجر، بلوک و یا چیزهای دیگر باشد. از این نوع سیمانها برای ساختن جاده، پلهای بتنی، پیادهروها، راهآهن، مخزنها و مهمترین آنها ملات برای بنایی استفاده میشود. اگر میخواهید از این نوع ماده ساختمانی استفاده کنید، بهتر است که در محیطهایی که دارای یونهای مهاجم کمتری هستند، آن را به کار ببرید، زیرا این یونها مهاجم باعث ایجاد خوردگی در سیمانها میشوند.
سیمانهای تیپ ۲
این نوع ماده ساختمانی کمی ضعیفتر از سیمانهای تیپ یک کمی ضعیفتر است، زیرا از آلومینات و (C3S) کمتری در آن استفادهشده است. این امر باعث شده است تا مقاومت فشاری اولیه و نهایی آن کاهش یابد. سیمانهای تیپ ۲ کمی دیرتر از سیمانهای تیپ ۱ خشک میشوند و در زمان خشک شدن حرارت کمتری از خود تولید میکنند. استفاده از این نوع ماده ساختمانی اکثراً در ساختمانهای بزرگ و حجیم دیدهشده است. سیمانهای تیپ ۲ حجم بتنریزی محدودی ندارند و بهسادگی میتوان از آنها استفاده کرد.
سیمانهای تیپ ۳
سیمانهای تیپ ۳ شباهت زیادی به سیمانهای تیپ ۱ دارند. باید بدانید که تفاوت این دو ماده ساختمانی در اندازه هر دانه آنها است. دانههای ریز باعث شده تا این سیمانها زودتر خشک شوند؛ یعنی اینکه سیمانهای تیپ ۳ از دانههای ریزتری نسبت به تیپ ۱ برخوردار هستند.
در نظر داشته باشید که این نوع ماده ساختمانی در مدتزمان ۷ روز مقاومت بیشتری نسبت به سیمانهای تیپ ۱ پیدا میکند، درصورتیکه نوع تیپ ۱ در ۲۷ روزبه مقاومت تیپ ۳ میرسد. این نوع سیمان درزمانی استفاده میشود که قالب را زودتر برداشته و از بتن استفاده کنند.
سیمانهای تیپ ۴
این نوع ماده ساختمانی در نوع خود بسیار دیر خشکشده و باید در قالب استفاده شود. دقت کنید که این نوع سیمان حرارت کمتری نسبت به بقیه سیمانها در زمان استفاده تولید میکند. اگر نیاز به حرارت در پروژههای خود دارید، به شما پیشنهاد میکنیم از این سیمان استفاده کنید. توجه کنید که اگر میخواهید از این نوع ماده ساختمانی در بتن استفاده کنید، باید بگوییم که رشد مقاومت آن کاهش مییابد، اما با گذر زمان نتیجه خوبی را به شما ارائه میدهد. از این تیپ سیمانها بیشتر در ساختمانهای حجیم بتنی، سدهای بزرگ و آسمانخراشها استفاده میشود.
سیمانهای تیپ ۵
این تیپ ماده ساختمانی بیشتر برای مکانهایی استفاده میشود که سولفات در آنجا بسیار زیاد است. جالب است بدانید که به این تیپ سیمان، سیمانهای ضد سولفات نیز میگویند. اگر بتن شما نیز در برابر سولفات قرار میگیرد، میتوانید آن را با این تیپ سیمانها ترکیب کنید. استفاده از این تیپ ماده ساختمانی زمانی پیشنهاد میشود که خاک یا آب زیرزمینی در تماس با ساختمان بتنی قرار بگیرد.
معرفی چند نوع سیمان
در ادامه این مطلب به معرفی چند نوع از سیمانها میپردازیم و اگر قصد ساختمانسازی را دارید بهتر است که با این نوع سیمانها آشنا شوید.
سیمانهای زود مقاوم
این نوع سیمانها سریعاً خشکشده و زمان کافی را برای تلف کردن باقی نمیگذارد. معمولاً افراد حرفهای با این سیمان در مکانهای که نیاز به زود خشک شدن قالب است، کار میکنند. جالب است بدانید که این نوع ماده ساختمانی در ۲۴ تا ۷۲ ساعت به حداکثر مقاومت خود میرسد. ماده کلسیم سیلیکات باعث ایجاد این ویژگی شده است. این سیمانهای زود مقاوم دارای دانههای بسیار ریزی هستند که دلیل زود خشک شدن این نوع سیمانها میباشند.
سیمانهای حرارت پایین
این نوع ماده ساختمانی در هنگام ریختن بتن و قالبگیری، کمی حرارت از خود تولید میکند. از این نوع سیمانها بیشتر در پروژههای خیلی بزرگ مانند سدها استفاده میشود. یک سد با ترکهایی در سطح آن، عملاً قابلیت استفاده نخواهد داشت. با استفاده از سیمان کم حرارت میتوان از ایجاد این نوع ترکها جلوگیری کرد.
سیمانهای گیرش سریع
این نوع سیمانها مانند سیمانهای زود مقاوم هستند و خیلی زود خشک میشوند. این نوع ماده ساختمانی را افراد حرفهای استفاده میکنند که سریع میتوانند کار نهایی را شکل دهند. این سیمان در قالبها در ۳۰ دقیقه کاملاً خشکشده و بسیار سفت میشود.
سیمانهای با آلومینای بالا
این نوع ماده ساختمانی دارای ۴۰ رصد آلومینای بیشتر نسبت به سیمانهای عادی است. اگر آلومینا در سیمانها زیاد باشد یک ترکیب از آهک و بوکسیت به دست میآید.
سیمانهای کوره آهن
مقدار کمی از ماده ژیپس در سیمانهای کوره آهن برای کنترل زمان خشک شدن استفاده میشود. خاکستر کوره نوعی ضایعات است که از سرد و گرم شدن کوره آهن به دست میآید. این نوع ماده ساختمانی بیشتر در اسکلهها و بنادر استفاده میشود.
سیمانهای پوزولانی
این نوع ماده ساختمانی را باید با سیمانهای پرتلند ترکیب کرد تا کاربردهای خود را نمایان کند. مواد پوزولانی بهتنهایی هیچ کاربردی ندارد و باید با مواد دیگر ترکیب شوند تا ویژگیهای داشته باشند.
سیمانهای رنگی
در این نوع ماده ساختمانی، رنگ و سیمان پرتلند معمولی در نسبتهای مشخص با یکدیگر ترکیب میشوند. رنگی که در این نوع ماده استفاده میشود بهصورت پودری و ریزدانه است. اغلب از نسبت وزنی کمتر از ۱۰ درصد رنگ در ساخت این نوع سیمانها استفاده میشود. این رنگها ممکن است به دلایل مختلفی اعم از دلایل تزئینی یا مواردی که نیاز به بازتاب نور ویژهای است، مورداستفاده قرار بگیرند.
سیمانهای سفید
سیمانهای سفید را بهعنوان یکی از سیمانهای پرتلند ویژه تعریف کردهاند که پس از استفاده به رنگ شیری یا برفی ظاهر میشود. این نوع از سیمانها از آهک و رس ساختهشده است که کاملاً خالی از اکسید آهن و هر رنگدانه است و به همین دلیل رنگ سفید و روشنی دارند که نام عامیانه آنها هم برگرفته از همین مشخصهای است که دارند.
سیمانهای ضد آب
این نوع از سیمانها ضد آب هستند. ضد آب بودن آنها از ترکیب موادی مانند کلسیم و آلومینیوم با سیمانهای عادی طی فرآیند تولید سیمان، به دست میآیند. از این نوع سیمان در سازههایی مانند سد و مخازن آب و غیره استفاده میشود. در چنین سازههایی نیاز است که نفوذ آب به حداقل یا صفر برسد و نفوذ مقداری آب میتواند موجب تخریب کل سازه شود؛ بنابراین چنین موادی معمولاً توسط شرکتهای بزرگ دولتی و خصوصی و برای کاربردهای خاص خریداری میشوند.
قیمت و خرید سیمان
قیمت سیمانی که شما برای ساختوساز میخواهید بخرید، به نوع و کیفیت آن بستگی دارد. طبیعتاً هر نوع از این ماده ساختمانی یک قیمت مشخص دارد و با توجه به کارایی و کاربردی که دارد، قیمتگذاری میشوند. اگر میخواهید از قیمت انواع سیمانها باخبر شوید، میتوانید به اصناف و بازارهای فروش مصالح ساختمانی و یا سایتهای فروش سیمان مراجعه کنید.
خرید از بازار و اصناف مصالح ساختمانی
برای اینکه بتوانید از اصناف خرید خود را انجام دهید باید بهصورت حضوری به این مکانها رفته و بعد از مشاهده قیمتها، سفارش خود را برای خرید سیمان ثبت کنید. زمانی که برای خرید به اصناف مراجعه میکنید، بهتر است که شخصی را همراه خود ببرید که در زمینه خرید انواع سیمانها تخصص داشته باشد و سیمانهای دارای پرتی و بیکیفیت را از یکدیگر تشخیص دهد. اگر از یک فروشگاه معتبر خرید کنید، نیاز به همراه بردن یک متخصص نیست و خیال شما از بابت کیفیت محصول راحت است.
خرید آنلاین
برای اینکه بتوانید به یک قیمت تقریبی از هر نوع سیمان برسید، بهتر است در ابتدا به چند سایت مختلف سر بزنید و میانگین قیمت سیمانها را محاسبه کرده و آن را یک قیمت عمده در نظر بگیرید. برای خرید آنلاین هم باید فروشگاهی که از آن خرید میکنید را بهدرستی انتخاب کنید.
این نوع خرید بسیار ساده است و شما بهسادگی میتوانید خرید خود را ثبت کرده و آن را در محلی که میخواهید تحویل گرفته و پس از تائید بار از آن استفاده کنید. توجه کنید که سایتی که از آن خرید میکنید نماد تجارت الکترونیک داشته باشد.
سخن پایانی
در این مطلب اطلاعاتی را درباره سیمان در اختیار شما قراردادیم و انواع آن را به شما معرفی کردیم. اگر قصد ساختمانسازی و یا ساخت هر سازه دیگر را دارید، باید با انواع سیمانها آشنا شوید و بدانید که کدام ماده ساختمانی برای ساخت چه نوع سازهای مناسب است. برای خرید هر نوع از سیمانها سعی کنید که از یک فروشگاه معتبر آن را تهیه کنید و یا از مزایای خرید آنلاین این ماده ساختمانی بهرهمند شوید. این روزها و با رشد فزاینده استارت آپهای مختلف در کشور، استارت آپهای ساختمانی هم توسعه خوبی داشتهاند و انواع سایتهای حرفهای در زمینه فروش انواع مصالح ساختمانی شروع به کار کردهاند.
توصیه آخر ما به شما این است که اگر در زمینه خرید مصالح ساختمانی با کیفیت تخصص ندارید، بهتر است این کار رابه یک فرد متخصص بسپارید تا در زمان خرید پارامترهای مختلف را بررسی کند و خرید مطمئنی را تجربه کنید.
سوالات متداول
شما می توانید برای مشاهده قیمت لحظه ای سیمان با مراجعه به سایت پرشین سازه و مشاهده صفحه قیمت سیمان، از آخرین قیمت سیمان با خبر شوید.
بله، پرشین سازه به عنوان مرجع تخصصی اعلام قیمت لحظه ای متریال ساختمانی این اطمینان را به شما عزیزان می دهد که تمامی قیمت های اعلام شده به روز می باشند و نیازی به استعلام قیمت از سایر مراکز اعلام قیمت نمی باشد.
خیر، پرشین سازه تنها مرجع اعلام قیمت بوده و امکان خرید از این سایت وجود ندارد اما در راستای جلب رضایت بیشتر شما عزیزان، امکان خرید سیمان از تامین کننده های برتر و معتبر کشور از طریق سایت سازه افزار وجود دارد.
پرشین سازه با استفاده از جدیدترین روش های جمع آوری اطلاعات، به صورت کاملا آنلاین قیمت های اعلام شده توسط کارخانجات تولیدی وتامین کننده ها را جمع آوری کرده و در اخیتار شما عزیزان قرار می دهد.
بانک اطلاعات ساختمان
بانک اطلاعات ساختمان پرشین سازه با جمعآوری حدود ۲۲۵۰۰ پروژه و ارائه اطلاعات دقیق و بهروز ساختمانهای در حال ساخت، اولین و جامعترین بانک اطلاعات ساختمانی در سطح تهران و حومهی تهران میباشد. این اطلاعات شامل شماره تماس سازنده، مرحله کار، آدرس پروژه، تصویر پروژه، تعداد طبقات و واحدها، متراژ، نقشه گوگلمپ و ... میباشد. اطلاعات بهصورت مداوم آپدیت شده و روزانه ۵۰ مورد پروژه جدید به این تعداد اضافه میگردد. برای بهروزرسانی صحیحتر پروژهها، ماهانه یک تصویر جدید از پروژه بارگذاری شده تا مرحلهی دقیق پروژه مشخصشده و با بهکارگیری جزئیات دقیق و کامل پروژه فرآیند بازاریابی بهراحتی انجام گیرد.
خدمات پرشین سازه
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید