قیمت سنگ
قیمت سنگ از تمامی برندها و کارخانجات تولید کننده سنگ در لیست قیمت لحظه ای سنگ قابل مشاهده می باشد.
قیمت سنگ | لیست قیمت لحظه ای سنگ ساختمانی
سنگ ساختمانی و انواع آن
سنگ یکی از قدیمیترین مصالحی است که انسان از قدیمالایام با آن آشنا شده است و از آن روزها تا به امروز دنیا شاهد توسعه چشمگیر صنعت سنگ، تجهیزات و ماشینآلات وابسته به آنها شده است. در این بین سنگ ساختمانی یکی از پرکاربردترین و رایجترین مصالح ساختمانی هستند که از گذشته تا به امروز مورد استفاده قرارگرفتهاند. درواقع در گذشته مردم از سنگ در ساخت پناهگاه و ابزارآلات استفاده میکردند و اهمیت آن تنها در همین حوزه بود اما بهتدریج و با تغییر نیاز بشر استخراج سنگ آسانتر شده و کاربرد آن در صنعت ساختمانسازی و همچنین سنگکاری ساختمان بهطور چشمگیر افزایشیافته است. چراکه سنگ مادهای بادوام همراه با مقاومت بسیار بالا، جلا پذیری همراه با مقاومت سایشی و ضربهای، خوشبرش و صیقل خور، قابل شستشو، مقاوم در برابر حرارت و رطوبت، غیرقابل نفوذ، مقاوم در برابر تغییرات آب و هوایی، با مقاومت فشاری بالا و پایداری در برابر مواد اسیدی و قلیایی است.
حال با توجه به این مقدمه با ما همراه باشید تا درباره انواع سنگ ساختمانی، کاربردهای آن به همراه قیمت انواع سنگ بیشتر آشنا شویم.
انواع سنگ ساختمانی
بهطور کلی سنگها از نظر طرح، رنگ، جنس و کیفیت به انواع مختلفی تقسیم میشوند که شرح چند مورد از کاربردیترینهای آن شامل:
۱. سنگ مرمر
سنگ مرمر نوعی سنگ دگرگونی آهکی به رنگ سفید و شفاف است که در برابر شرایط جوی تا حد خوبی مقاوم است، ولی به دلیل امکان هوازدگی در برابر شرایط آب و هوایی و احتمال کدر شدن تحت تابش نور عمدتاً در داخل ساختمان به کار میرود. بهطور معمول برش این سنگ در جهت موازی و عمود بر لایهها میباشد که زیبایی چشمنوازی را ایجاد میکند. همچنین تنوع رنگ، قابلیت سابش و صیقل فوقالعاده از ویژگیهای منحصربهفرد این سنگ است که آن را جزء سنگهای گرانقیمت دستهبندی کرده است.
۲. سنگ گرانیت
گرانیت جزء سنگهای آذرین با منشأ آتشفشانی است که از سختی و استحکام قابل ملاحظهای برخوردار است. جالب است بدانید که از این سنگ بهعنوان یکی از بهترین پوششهای کف برای ساختمانها نام برده میشود که درعینحال میتوان از اندر نمای بیرونی ساختمانها بخصوص در مناطق بسیار سرد بهعنوان یک سنگ بادوام با درصد نفوذ کم آب و میزان انبساط و انقباض کم استفاده نمود. از طرف دیگر با توجه به قیمت بسیار مناسب این سنگ و دوام آن و ثباتی که در رنگ خود دارد میتوان آن را بهعنوان یک سنگ نمای بسیار ایده آل در نظر گرفت.
۳. سنگ تراورتن
سنگ تراورتن ازجمله سنگهایی است که بهعنوان یکی از بهترین نمونههای مورد استفاده چه در نمای بیرونی ساختمان و چه در دکوراسیون داخلی ساختمان شناخته میشود. کاربرد سنگ تراورتن بهطور معمول در نمای ساختمان، کفپوش، پله، سرویسهای بهداشتی و سایر موارد دیگر میباشد.
ازجمله معروفترین سنگهای تراورتن، سنگ تراورتن حاجیآباد است که در کل دنیا شناخته شده است. این سنگ دارای طرح ابر و بادی و موجدار است و از قابلیت برشکاری فوقالعادهای برخوردار میباشد. سنگ حاجیآباد برای استفاده در نماکاری ساختمان و لابی هتلها گزینهای بسیار ایده آلی میباشد. دربارهی ویژگیهای این محصول نیز میتوان مطرح کرد که با توجه به تخلخل بالایی که این نوع سنگ دارد از آن میتوان بهعنوان یک عایق طبیعی نیز استفاده کرد. سنگ تراورتن در مقایسه با سنگ گرانیت قیمت مناسبتری دارد از این رو استفاده از آن نیز رایجتر است.
۵. سنگ کوارتزیت
سنگ کوارتزیت نوعی سنگ دگرگونی بسیار سخت است که در اثر فشار و گرمای بسیار زیادی که به ماسهسنگ در لایههای زمین وارد شده به وجود آمده است. این سنگ سطحی زبر و سخت و در عین حال بلوری دارد و میتوان آن را در رنگهای قرمز، خاکستری و قهوهای دید. از طرفی کوارتزیت سنگی با ظاهری شبیه مرمریت اما با مقاومت بیشتر و از طرف دیگر مشابه گرانیت ولی سختتر از آن است. لازم به ذکر است که قیمت سنگ کوارتزیت نسبت به سایر سنگها پایینتر است.
۶. سنگ مرمریت
برخلاف آنچه ممکن است در اولین لحظه که نام این سنگ را میشنوید به ذهنتان برسد باید اذعان کنیم که سنگ مرمریت هیچ شباهتی به سنگ مرمر ندارد. جالب است بدانید که این نوع سنگ آب را جذب نمیکند اما در برابر هوازدگی و بارانهای اسیدی مقاومت کمی دارد که همین مقاومت کم باعث شده که این سنگ تنها در داخل ساختمان به کار برده شود. همچنین لازم به ذکر است که سنگهای مرمریت خود به سه دسته سنگ چینی، سنگ کریستال و سنگ ابری دستهبندی میشوند. در این بین سنگ مرمریت کریستال بافتی دانه درشت و بلورین دارد و سنگ مرمریت ابری نیز از نوارهای غیر موازی حاصل از تجمع کانیهای روشن و تیره تشکیل میشود.
۷. ماسهسنگ
شاید تعجب کنید اگر متوجه شوید که ماسهسنگ حاصل تجمع ماسهها در کف جویبارها میباشد و به همین دلیل است که این سنگ جزء سنگهای رسوبی در نظر گرفته میشود. بهطور کلی میتوان ماسهسنگ را به رنگهای سفید، خاکستری، قهوهای مایل به قرمز، زرد، قرمز و قهوهای در بازار مشاهده کرد و همین تنوع رنگ عاملی برای تطبیقپذیری بالای این نوع سنگ در صنعت ساخت و ساز میباشد. از ماسهسنگ میتوان در کفپوش، دیوار پوش، پوشش سقف، بالکنها و استخرها استفاده کرد.
۸. سنگ گابرو
این سنگ نوعی سنگ آذرین درونی است که دارای رنگ تیره و بافتی درشت میباشد. رنگ گابرو سبز، سیاه و خاکستری مایل به سبز است که با صیقلکاری جلوهای بینظیر پیدا میکند. سنگ گابرو ازجمله سنگهایی است که در ساخت کانتر کابینت، کاشی کف و سنگ نما ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد. مقاومت سنگ گابرو در برابر هوازدگی بالا است، به همین دلیل از آن برای نماکاری ساختمان و کفپوش استفاده میکنند.
۹. سنگ آنتیک
سنگ آنتیک در دسته سنگهای دکوراتیو قرار دارد که از قرار دادن خرده سنگهای تراورتن در کنار یکدیگر ساخته میشود. جالب است بدانید که کاربرد این نوع سنگ در استفاده بهعنوان سنگ تزئینی در نمای داخلی و بیرونی ساختمان و محوطهسازی باغها است.
۱۰. سنگ کریستال یا چینی
سنگ کریستال یا چینی یکی دیگر از گونههای سنگهای آهکی دگرگونی است که بلورهای ریز آن در سطح سنگ قابل رؤیت میباشد. این سنگ به دلیل دارا بودن کوارتز بیشتر از خاصیت سختی بالاتری نیز برخوردار است. همچنین جالب است بدانید که وجود ناخالصی در این نوع سنگ موجب ایجاد رگههای خاکستری یا مشکی، سبز، صورتی یا قرمز، زرد در بافت آن شده است.
لازم به ذکر است که تخلخل این سنگ پایین و جذب آب آن کم است، بنابراین این سنگ در محیطهای مرطوب بهخوبی قابلیت استفاده دارد.
۱۱. سنگ ازاره
سنگ ازاره که با نام سنگ تیشه نیز شناخته میشود نوعی سنگ کاربردی در ساختمانسازی بهمنظور جلوگیری از نفوذ رطوبت به دیوارها است که عموماً از این سنگ در پایین دیوارهها استفاده میشود.
نکاتی که در هنگام خرید سنگ باید دقت شود!
۱. به یاد داشته باشید که هر سنگ با توجه به ویژگی فیزیکی و شیمیایی که دارد برای مکان خاصی مناسب است؛ بنابراین در هنگام خرید سنگ حتماً باید به محلی که سنگ را برای آن تهیه میکنیم توجه بیشتری داشته باشیم. بهعنوانمثال تراورتن برای نمای خارجی، مرمر برای تزئین نمای مجلل داخلی، مرمریت برای کف فرش و نمای داخلی، گرانیت برای کفپوش و پله بسیار مناسب است و متناسب با شرایط محیطی هر محیط انتخاب میشود؛ بنابراین توجه به این نکته ازجمله مسائل ضروری است.
۲. دقت کنید که ظاهر سنگ مورد خریداری باید بدون ترک، درز، خلل و فرج، پوسیدگی و رگههای سست باشد. لازم به ذکر است که با ضربه زدن روی سنگ با استفاده از جسمی فلزی میتوان تا حدودی به وجود ترک و شیار آن پی برد. درواقع شنیدن صدای شیشه مانند، حاکی از عدم وجود ترک در بافت سنگ میباشد.
۳. در هنگام خرید سنگ، بارگیری و حمل حتماً نظارت کافی را داشته باشید، چراکه در بسیاری از موارد، سنگ در یکی از این مراحل ممکن است آسیب ببیند.
لیست قیمت انواع سنگ
همانطور که احتمالاً در جریان هستید قیمت انواع سنگ با توجه به اندازه، رنگبندی و طرح، جنس و کیفیت آن برآورد میشود؛ بنابراین با توجه به این موارد لیست قیمت انواع سنگها به همراه قیمت لحظهای آنها خدمت شما ارائه میگردد.
جمعبندی
همانطور که در این مقاله مطالعه کردید ما انواع سنگ ساختمانی را به شما معرفی و لیست قیمت سنگها به همراه قیمت لحظهای آنها را خدمتتان ارائه نمودیم. لازم به ذکر است که به غیر از انواع سنگهای ساختمانی که در این متن معرفی شدند، سنگهای ساختمانی زیاد دیگری نیز وجود دارند که هرکدام خصوصیات و کاربردهای مختلف خود را دارند اما ما در این مقاله به معرفی نمونههای پرکاربرد آن بسنده کردیم. در پایان امیدواریم که مقاله پیش رو مفید واقع شده باشد
سوالات متداول
شما می توانید برای مشاهده قیمت لحظه ای سنگ با مراجعه به سایت پرشین سازه و مشاهده صفحه قیمت سنگ ، از آخرین قیمت سنگ با خبر شوید.
بله، پرشین سازه به عنوان مرجع تخصصی اعلام قیمت لحظه ای متریال ساختمانی این اطمینان را به شما عزیزان می دهد که تمامی قیمت های اعلام شده به روز می باشند و نیازی به استعلام قیمت از سایر مراکز اعلام قیمت نمی باشد.
خیر، پرشین سازه تنها مرجع اعلام قیمت بوده و امکان خرید از این سایت وجود ندارد اما در راستای جلب رضایت بیشتر شما عزیزان، امکان خرید سنگ از تامین کننده های برتر و معتبر کشور از طریق سایت سازه افزار وجود دارد.
پرشین سازه با استفاده از جدیدترین روش های جمع آوری اطلاعات، به صورت کاملا آنلاین قیمت های اعلام شده توسط کارخانجات تولیدی وتامین کننده ها را جمع آوری کرده و در اخیتار شما عزیزان قرار می دهد.
بانک اطلاعات ساختمان
بانک اطلاعات ساختمان پرشین سازه با جمعآوری حدود ۲۲۵۰۰ پروژه و ارائه اطلاعات دقیق و بهروز ساختمانهای در حال ساخت، اولین و جامعترین بانک اطلاعات ساختمانی در سطح تهران و حومهی تهران میباشد. این اطلاعات شامل شماره تماس سازنده، مرحله کار، آدرس پروژه، تصویر پروژه، تعداد طبقات و واحدها، متراژ، نقشه گوگلمپ و ... میباشد. اطلاعات بهصورت مداوم آپدیت شده و روزانه ۵۰ مورد پروژه جدید به این تعداد اضافه میگردد. برای بهروزرسانی صحیحتر پروژهها، ماهانه یک تصویر جدید از پروژه بارگذاری شده تا مرحلهی دقیق پروژه مشخصشده و با بهکارگیری جزئیات دقیق و کامل پروژه فرآیند بازاریابی بهراحتی انجام گیرد.
خدمات پرشین سازه
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید
بیشتر بدانید